Майбутні фахівці готельно-ресторанного бізнесу на виставці «WorldFood: GastroDays 2024»

29 березня 2024 року
  Практичне навчання здобувачів є невід’ємною складовою освітнього процесу. Під час лекційних і практичних занять закладаються основи теоретичної та практичної діяльності, вмінь і навичок, формування професійних якостей майбутніх фахівців готельно-ресторанного бізнесу.
  Основною метою практичного навчання є оволодіння студентами сучасних методів, форм організації та засобів праці в галузі їх майбутньої професії, формування, закріплення та поглиблення одержаних теоретичних знань, професійних умінь і навичок для прийняття самостійних рішень під час конкретної роботи в реальних умовах, виховання потреби систематичного поповнення своїх знань та застосування їх у практичній діяльності.
  Так, нещодавно студенти другого курсу ОП «Готельно-ресторанний бізнес» зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» ННІ неперервної освіти і туризму на чолі з професором кафедри Мариною Сердюк, куратором курсу професором Валентиною Бандурою, завідувачем лабораторії Світланою Олюніною, відвідали МІЖНАРОДНИЙ ЕКСПОФОРУМ «WORLDFOOD: GASTRODAYS 2024».
  Це одна з найбільших виставкових рішень для індустрії гостинності. У павільйоні було представлено новітнє обладнання, інноваційні технології приготування страв, послуги та інші рішення готельно-ресторанного бізнесу.
  В першу чергу, здобувачів зацікавило технологічне устаткування та сучасні технології приготування страв. На виставці вони мали можливість ознайомитися з технологією крафтових виробництв напоїв, приготування піци, сучасним обладнанням для обжарювання зерен кави та приготуванням запашної кави. Устаткуванням для приготування та зберігання готових страв, такими як – пароконвектомати, холодильне обладнання, сушарки та ін. Учасниками виставки було не лише продемонстроване устаткування, а також надана коротка інформація про його використання, друкований матеріал та контакти для подальшої співпраці з майбутніми рестораторами. Також студенти ознайомились з представленим асортиментом готових страв та мали змогу їх дегустувати.
 
  Маємо надію, що отриманні враження, інформація, матеріали та контакти допоможуть майбутнім рестораторам стати професіоналами своєї справи.
 
 
Валентина БАНДУРА,
професор кафедри готельно-ресторанної

справи та туризму 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook