Розповідаємо про університет, факультет та кафедру фінансів

26 березня 2024 року
    Вибір професії – точка, в якій сходяться інтереси особистості та суспільства, де можливе й необхідне поєднання особистих і загальних інтересів. Правильний вибір професії – це моральне задоволення та висока самооцінка.
  З метою профорієнтаційної роботи 21 березня 2024 року викладачі кафедри фінансів НУБіП України Юлія Біляк, Світлана Войцехівська та Максим Клименко провели профорієнтаційну зустріч з учнями 10-11 класів Тарасівського академічного ліцею Боярської міської громади.

    Змістовну інформацію про Національний університет біоресурсів і природокористування України розповіла ліцеїстам кандидат економічних наук, доцент Юлія Біляк та розповсюдила інформаційні буклети про економічний факультет та кафедру фінансів, наголосила на ключових аспектах вступу на навчання за  спеціальністю 
072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок».
    Максим Клименко ознайомив ліцеїстів із загальною інформацією про особливості вступної кампанії у 2024 році, умови реєстрації та проходження НМТ-2024, а також наголосив на важливості та актуальності професії «фінансиста» в умовах сьогодення, навів актуальні та цікаві приклади для спрощення розуміння фінансових операцій, які виконують спеціалісти у сфері фінансів.
 

   І за традицією ліцеїстам було запропоновано пограти у фінансову гру YOUR FAMILY BUDGET, в ході якої ліцеїсти спробували самостійно сформувати сімейні бюджети для своїх умовних родин-команд. Граючи майбутні абітурієнти задавали багато актуальних, цікавих та професійних запитань, на які отримали вичерпні відповіді від представників кафедри. В кінці гри було визначено команду-переможця, яка отримала подарунок.
 
 
До зустрічі в Національному університеті біоресурсів і природокористування України!
 
Юлія Негода,
професор кафедри фінансів


 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook