Вітаємо переможців змагань з підтягування на перекладині в рамках спартакіади серед мешканців гуртожитків!

23 жовтня 2014 року

     22 жовтня на спортивному майданчику біля 8-го гуртожитку в рамках спартакіади серед мешканців гуртожитків НУБіП України пройшли змагання з підтягування на перекладині. Організаторами виступили ННЦ виховної роботи і соціального розвитку НУБіП України та об’єднаний комітет студентських рад гуртожитків.


     Участь у турнірі взяли всі 11 гуртожитків. Учасники продемонстрували неабияку фізичну майстерність та спритність. Трійка лідерів виглядає так. Перемогу здобула команда 6-го гуртожитку у складі Олега Паляруша (34 підтягування), Олега Свириденка (27 підтягувань) і Миколи Матвійчука, який з результатом 40 підтягувань став абсолютним чемпіоном змагань. Другу сходинку посіли спортсмени гуртожитку № 1Євген Витриховський (32 підтягування), Іван Лемішко (28 підтягуань) і Олександр Проскурович (27 підтягувань). А замкнули трійку кращих представники 8-го гуртожиткуВолодимир Симоненко (33 підтягування), Дмитро Григорський (28 підтягувань) і Юрій Василевський (21 підтягування).

   

    

       

     Подяки та перехідний кубок переможцям вручали директор ННЦ виховної роботи і соціального розвитку НУБіП України Дмитро Черкашин та начальник відділу виховної роботи та студентських справ Микола Любінський.

  

Аліна Шабельна,
фахівець відділу виховної роботи та студентських справ

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook