Засідання навчально-методичної ради

25 березня 2024, 13:00
Корпус № 3, ауд. 213

Засідання навчально-методичної ради відбудеться о 1300 годині 25 березня 2024 року в аудиторії 213 навчального корпусу № 3.

Порядок денний

  1. Про започаткування магістерської програми «Фізична культура і спорт» (доповідає – М.Костенко).
  2. Про започаткування нової ОПП «Міжнародний туристичний бізнес» спеціальності 242 «Туризм і рекреація» (ID ОПП в ЄДЕБО 61047) з метою продовження реалізації ОПП «Міжнародний туристичний бізнес» спеціальності 242 «Туризм» (ID ОПП в ЄДЕБО 50535) у зв'язку зі змінами у переліку галузей знань та спеціальностей (доповідає – Т.Микицей).
  3. Про введення до навчальних планів підготовки фахівців ОС «Бакалавр» на 2024-2025 н.р. навчальної дисципліни «Історія української державності» (доповідає – В. Хвіст).
  4. Про введення до навчальних планів підготовки фахівців ОС «Бакалавр» на 2024-2025 н.р. загальноосвітніх навчальної дисципліни «Право екологічної безпеки», «Основи трудового права та соціального захисту», «Правові способи запобігання та протидії «рейдерству» і корупції в аграрній сфері України» (доповідає – В. Єрмоленко).
  5. Про введення до навчальних планів підготовки фахівців ОС «Бакалавр» дисципліни «Антикорупція та доброчесність» (доповідає – О. Гулак).
  6. Про затвердження Правил прийому на 2024 рік у базовому закладі та ВСП НУБіП України, за ОПС «Фаховий молодший бакалавр», ОС «Бакалавр», ОС «Магістр» (доповідають – О. Соломка, О. Санченко).
  7. Про розгляд та клопотання перед вченою радою рекомендацію щодо затвердження «Положення про робочу програму навчальної дисципліни та її силабус у НУБіП України» (доповідає – Л. Кліх).
  8. Про розгляд та клопотання перед вченою радою рекомендацію щодо затвердження до друку навчальної літератури (доповідає – Д. Касаткін).
  9. Різне.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook