Синергія роботи кафедр фінансів і банківської справи та страхування у розширенні співпраці з Асоціацією українських банків

12 березня 2024 року
    За ініціативи АСОЦІАЦІЇ УКРАЇНСЬКИХ БАНКІВ 7 березня 2024 року відбувся вебінар на тему "Аналітична платформа АУБ: правила користування". До заходу долучились науково-педагогічні працівники економічного факультету, зокрема кафедри фінансів і банківської справи та страхування.
     Делегація викладачів мала нагоду відвідати вебінар як в дистанційному так і офлайн режимі. Завідувачки кафедер Наталія ШВЕЦЬ та Вікторія КОСТЮК, професор Любов ХУДОЛІЙ та доцентка Ольга ФАЙЧУК представили наш університетет у стінах Асоціації. Доценти кафедри банківської справи та страхування Олена ЖАРІКОВА, Олексій МУРАВСЬКИЙ, Руслана ОПАЛЬЧУК, Роман КОРОБЕНКО, Лідія АВРАМЧУК долучились до захрду в онлайн форматі.

  З вітальним словом виступив Президент Асоціації українських банків - Андрій ДУБАС, який наголосив про важливість створення професійного комʼюніті в сфері банківської справи в рамках використання аналітичної платформи. Власне, він наголосив, що Асоціація сподівається на плідну співпрацю та впевнена, що ця ініціатива стане кроком до поліпшення якості навчання та досліджень в галузі банківської справи.
  Модератором, виступив радник презедента АУБ - Сергій ХОДАКЕВИЧ, який наголосив, про те, що Асоціація українських банків, відома як АУБ, була створена понад 30 років тому з метою сприяння розвитку української банківської системи, захисту та представлення інтересів своїх членів, підтримки міжрегіональних та міжнародних зв'язків, забезпечення обміну науковою та інформаційною діяльністю, а також розробки рекомендацій для поліпшення банківської діяльності.
  Під час вебінару присутні викладачі, науковці, студенти, астпіранти, докторанти та аналітики компаній отримали доступ до актуальної бази аналітичних даних у банківській сфері України. Крім того, зʼявилась можливість використання банківських даних для написання дисертацій, дипломних та курсових робіт, статей, тез тощо.
  Спікер вебінару, розробник аналітичної системи - Олександр МАРКОВСЬКИЙ, розповів що за допомогою аналітичної програми можна проводити наукові дослідження та візуалізувати дані, а також використовувати аналітичні матеріали для прийняття управлінських рішень. В ході вебінару Олександр Вікторович зосередив увагу на тому, що отриманий практичний досвід дає можливість використання даних з аналітичної системи в професійній діяльності.

  Під час вебінару була можливість задати питання головному розробнику аналітичної системи стосовно правил та методів використання аналітичної системи.

Щиро вдячні за запрошення та сподіваємось на плідну співпрацю в майбутньому!
 

Ольга ФАЙЧУК,

доцентка кафедри банківської справи та страхування

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook