Студенти Заліщицького коледжу взяли участь у молодіжній Хресній ході

4 квітня 2015 року

     Студентами ВП НУБіП України „Заліщицький аграрний коледж ім. Є.Храпливого” в актовій залі коледжу було поставлено екранізацію Хресної Дороги. Студенти виконували молитви, духовні пісні, оспівуючи тернисту дорогу страждань Ісуса на гору Голгофу, який прийняв пониження, несправедливе засудження і найболючішу смерть на хресті. Під час того дійства ми переносимся думкою в час Ісуса, коли Пилат засудив Його на смерть. І йдемо за Ісусом крок у крок аж на Голгофу. Стараємося відчути Його терпіння і біль. Усвідомлюємо, що Він з любові до нас прийняв на Себе таку страшну кару, щоб так спасти нас від гріха й від вічної кари в пеклі. Тому серце наше м’якне й розпалюється любов’ю до Ісуса Христа.

     В середу, 01.04.2015р. в церкві Святої Покрови м. Заліщики (о. Іван Сендзюк) було проведено за участю студентів коледжу – хресну дорогу. В самій театралізованій постановці прийняло участь більше 30 чоловік. Готували дане дійство вихователі гуртожитку Посконюк Г.П., Бондар С.В., Бондар І.Р., Мартинчук О.М., сестра служебниця НДМ Парфенія та студенти різних спеціальностей.

     Молодіжна Хресна Дорога - це добра християнська традиція. Тому ми вдячні студентам та організаторам за надзвичайно гарну Хресну дорогу. За те, що дали можливість відчути й задуматись над Страстями Ісуса і осмислити жертви на хресті та особливо за спільну молитву. Нехай Господь Благословить Вас, дарує силу і мудрість поступати в добрі.

І.В.Костур
секретар педкабінету

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook