Міжнародна співпраця факультету харчових технологій та управління якості продукції АПК та компанії «Scanflavour» продовжується
Відбулася чергова зустріч у рамках співпраці факультету харчових технологій та управління якості продукції АПК і компанії «Scanflavour» (Данія).
У ході зустрічі фахівці фірми «Торговий дім «Технологія Трейд» — провели спеціалізовану лекцію щодо комплексного застосування тваринних білків у технології широкого асортименту м’ясних продуктів. За результатами були погоджені теми магістерських робіт для участі у програмі стажування на заводі «Scanflavour» (Данія):
- Дерегузова Даша — «Удосконалення технології натуральних напівфабрикатів у маринаді».
- Ярмолюк Тетяна — «Удосконалення технології варених ковбас з використанням тваринних білків».
- Нарзикулова Ірина — «Удосконалення технології делікатесних виробів із застосуванням біотехнологічних прийомів».
- Голуб Євгенія — «Вдосконалення технології напівфабрикатів з використанням функціональних інгредієнтів».
- Кучерявий Андрій — «Удосконалення технології пельменів».
- Лінкевич Марина — «Використання багатофункціональних розсолів при виробництві реструкторованих м’ясних виробів».
Всі наукові роботи передбачають застосування тваринних білків компанії «Scanflavour». Нагородою найсумліннішім студентам за найкращі роботи буде поїздка в Данію, на завод «Scanflavour».
Бажаємо наукових успіхів магістрам!
Баль-Прилипко Л.В.,
декан факультету харчових технологій та
управління якості продукції АПК