Майбутні студенти навчально-наукового інституту лісового і садово-паркового господарства

13 листопада 2023 року

   Всі ми знаємо, що батьки часто більше хвилюються про вступ своїх дітей, ніж самі вступники, адже бажають їм щасливого майбутнього. НУБіП України – це університет який надає дуже багато можливостей для професійної реалізації в житті. Також у нинішніх реаліях важливим аспектом вибору університету є безпека, адже в країні війна. В Університеті є комфортні укриття і ми чи не єдиний заклад в Україні який першим продовжив навчання в змішаному форматі.
   9 листопада 2023 року ННІ ЛіСПГ гостинно відкрив свої двері для майбутніх вступників. Це подія до якої ретельно готувався весь колектив. Атмосфера під час події була надзвичайно теплою та приємною, а доповідачі (представники ректорату, дирекції, студентського сенату, студенти) – щирими та відкритими. Участь у заході взяли близько 200 осіб, які мали змогу дізнатись усе про навчання в нашому ЗВО та студентське життя.

Модерувала захід заступник начальника навчального відділу Оксана Володимирівна Зазимко, яка привітала усіх, кого цікавить вступ до ННІ ЛіСПГ НУБіП України, розповіла про структуру та діяльність Університету, поділилася численними успіхами науковців і студентів та детально описала переваги здобуття вищої освіти у НУБіП України. «Наш Університет вже традиційно – в лідерах за кількістю поданих від абітурієнтів заяв під час вступної кампанії. Загалом в Університеті навчається більше, ніж 20 000 здобувачів освіти. Це свідчить про популярність НУБіП України та довіру до нас», – підкреслила Оксана Володимирівна.

 

 

Надалі зустріч продовжив модерувати директор ННІ ЛіСПГ Роман Василишин, який детально розповів про спеціальності інституту та освітні програми, на які оголошуватиметься набір, кадровий потенціал і матеріально-технічну базу, міжнародну співпрацю, а також про лідерські позиції нашого ННІ у підготовці висококваліфікованих фахівців для лісового, садово-паркового господарства та деревообробної та меблевої галузі. Також директор наголосив, що наші студенти мають можливість займатися науковою діяльністю, проводити наукові дослідження і часто є переможцями різноманітних олімпіад і конкурсів.

 

Загалом в ході зустрічі наші гості отримали конструктивні відповіді на запитання стосовно нюансів вступної кампанії 2024 року, актуального попиту спеціальностей на ринку праці, особливостей навчального процесу, перспектив та можливостей, які пропонує ННІ ЛіСПГ.
Зазначимо, що це лише перший день відкритих дверей у ННІ ЛіСПГ НУБіП України. Наступні зустрічі відбудуться вже у новому році про що ми повідомимо заздалегідь.
Бажаємо майбутнім студентам успішно скласти мультипредметний тест та долучитися до лісівничої родини Навчально-наукового інституту лісового і садово-паркового господарства.

Доцент кафедри таксації лісу та лісового менеджменту
Галина Домашовець

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook