Профорієнтаційна робота триває

17 березня 2015 року

     Уже стало традицією здійснювати профорієнтаційну роботу у середніх навчальних закладах міста Києва спільними зусиллями гуманітарно-педагогічного, економічного факультетів та ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження.

     17 березня викладацький колектив у складі к.ф.-м.н., доцента кафедри вищої та прикладної математики Батечко Н.Г., к.п.н., доцента кафедри педагогіки Виговської С.В., заступника декана економічного факультету, к.екон.н., доцента Лабенка О.М., к.т.н., доцента кафедри автоматики та робототехнічних систем Болбота І.М. відвідали гімназію № 59 ім. О.М. Бойченка міста Києва.

     Учні отримали вичерпну інформацію про переваги навчання в університеті, напрями підготовки та правила вступу до вишу. Особливу увагу було зосереджено на можливостях стажування студентів за кордоном і отриманні подвійних дипломів.

     Варто відзначити, що на зустріч, окрім випускників, були запрошені також учні 10 класів, які мали нагоду завчасно дізнатися про перспективи навчання в НУБіП України для свідомого вибору майбутньої професії.

Ніна Батечко,
Світлана Виговська

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook