Вдалий початок футзального сезону

27 жовтня 2023 року
  26 жовтня відбулася перша гра чемпіонату м. Києва з футзалу сезону 2023-2024 років у групі «А». Команда НУБіП України приймала збірну Київського університету імені Бориса Грінченка. Матч відбувся у спортивному комплексі НУХТ.
  З перших хвилин гри відчувався бойовий настрій обох суперників. Збірна КУБГ прагнула взяти реванш після поразки на великому полі. Гравці обох команд на шалених швидкостях відбирали один у одного м’яч і пробивали в площину воріт із будь-якої позиції.
  На другій хвилині наші хлопці притисли суперника до власних воріт. Після удару Станіслава Сахно (гуманітарно-педагогічний ф-т, спеціальність «Фізична культура і спорт») м’яч відрекошетив від Дмитра Савчука і залетів у ворота КУБГ. Тож – автогол. Збірна НУБіП України повела у рахунку. Команда КУБГ прагнула відігратися і організовувала швидкісні контратаки. Чергова атака КУБГ мала свій результат. Гравець суперника скориставшись незлагодженими діями нашої збірної у захисті, розмочив ворота Дениса Пушенка (гуманітарно-педагогічний ф-т, спеціальність «Фізична культура і спорт»). До кінця тайму рахунок у грі не змінився – 1:1.
 
 
 
  У другому таймі гравці обох команд вдало грали на перехопленнях, але збірна НУБіП України більше часу володіла ігровою ініціативою.
На двадцять сьомій хвилині другого тайму Назар Мануков (гуманітарно-педагогічний ф-т, спеціальність «Фізична культура і спорт») вдало обіграв захисника КУБГ і влучив у ворота суперника, вивівши нашу команду уперед. КУБГ знову змушений був відіграватись, але відчувалася втома гравців і послаблення концентрації. Як результат – прикра помилка у захисті привела до автоголу Артура Руських. Перевага збірної НУБіП України сягнула двох м’ячів.
  До кінця гри, попри намагання обох команд вразити ворота суперника, рахунок у грі не змінився – 3:1 на користь НУБіП України.
 
Микола КОСТЕНКО,

завідувач кафедри фізичного виховання 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook