Постерна презентація результатів досліджень магістерських кваліфікаційних робіт здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП «Менеджмент ЗЕД»

25 жовтня 2023 року
Кафедра адміністративного менеджменту та ЗЕД

Вже традиційно, восени, відповідно до графіку навчального процесу НУБіП України магістри 2-го року навчання представляють результати своїх досліджень.

Цьогоріч, 25 жовтня 2023 року, на кафедрі адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності відбулась постерна презентація результатів досліджень здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» спеціальності 073 «Менеджмент» денної форми навчання в онлайн форматі з використанням платформи Zoom. Викладені основні дослідження в роботах стали своєрідним передзахистом магістерських робіт та є одним із ключових етапів підготовки здобувача до основного захисту.

З вітальним словом до учасників постерної сесії звернулася Лариса ДІБРОВА, доцент кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності, гарант ОП «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності».

Насамперед було наголошено про вимоги до змісту та оформлення магістерських робіт, крім того було акцентовано увагу на особливостях захисту наукових досліджень магістрантів та про регламент презентації результатів досліджень.

Сформована комісія у складі: к.е.н. доц. Лариси ДІБРОВИ (гарант освітньої програми), д.е.н., доцента, професора кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності Віри БУТЕНКО, к.е.н, доц. Олександра ФАЙЧУКА, к.е.н., доц. Ольги КОСТЮК та к.е.н., доц. Людмили ЧОРНЕНЬКОЇ (члени проектної групи ОП) розглянула основні результати досліджень магістрантів кафедри.

До обговорення результатів, що представлені у постерних презентаціях також долучилися й інші викладачі кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності, зокрема в.о.завідувача кафедри к.е.н., доцент Олена КОВТУН, к.е.н., доцент Сергій КУЗЬМЕНКО, к.е.н., доцент Іван МІЩЕНКО, к.е.н., доцент Альона ТЮРІНА, к.е.н., доцент Руслан ЯНЧЕВСЬКИЙ.

Під час дискусії комісія висловила позитивне враження про представлені роботи та за результатами обговорення відмітила кращі постерні презентації наступних студентів-магістрів: Маргарити ДМИТРУК з презентацією "Управління ЗЕД підприємств в умовах російсько-української війни у 2022 р.", Богдани ОЛЕФІРЕНКО з презентацією «Трансформація українського агробізнесу в умовах європейського зеленого курсу», Анастасії ЖУК з презентацією «Зовнішня торгівля України агропродовольчою продукцією з країнами ЄС», Діани КОСЕНЮК з презентацією «Особливості виходу українського аграрного підприємства на ринок Словаччини», Наталії ШЕПТУН з презентацією «Формування конкурентних переваг вітчизняних продуктів переробки зерна на світовому ринку», Тетяни СУХОЇ з презентацією «Експортний потенціал олійно-жирової галузі України» та Євгена ШУЛЯРЕНКА з презентацією «Кон’юнктура світового ринку транспортно-логістичних послуг».

Всі магістерські кваліфікаційні роботи здобувачів освітньо-професійної програми «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» спеціальності 073 «Менеджмент» успішно пройшли попередній захист та були допущені до захисту перед Екзаменаційною комісією.

На завершення постерної сесії Лариса ДІБРОВА подякувала всім учасникам та побажала доповідачам успішного захисту магістерських кваліфікаційних робіт перед Екзаменаційної комісією.

Ольга Костюк,
к.е.н., доцент кафедри
адміністративного менеджменту та ЗЕД,
член проектної групи ОП «Менеджмент ЗЕД»

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook