"Святкова" профорієнтаційна робота

14 березня 2015 року

   

      Відвідавши рідні домівки упродовж святкових днів, студенти-філологи мали змогу не лише привітати дорогих учителів у рідній школі, а й провести агітувально-профорієнтаційну роботу. 

      Студентка третього курсу напряму підготовки «Філологія» побувала в рідному місті й відвідала стіни школи, яку закінчила відмінно декілька років тому. Вона зустрілася зі своїми вчителями, класним керівником та завітала на урок до одинадцятикласників, де змогла в передсвятковій атмосфері представити відео- й паперові матеріали, щоб наочно продемонструвати усі переваги навчання у столичному виші, який знаходиться в мальовничій зеленій зоні. Більше того, зовсім недалеко знаходиться чудовий парк імені Максима Рильського, де після пар не тільки можна відпочити, а й набратися сил для нового дня. 

     Запросивши випускників Гуманітарної гімназії міста Рівне на навчання до Національного університету біоресурсів і природокористування, зосередила особливу увагу на напрямі підготовки "Філологія". Метою кожного із викладачів у процесі підготовки майбутніх фахівців-лінгвістів є забезпечення комплексу цілей, серед яких виховання посідає одне із чільних місць. Виховання – багатогранний і складний процес, значення якого неможливо переоцінити. Він передбачає формування у студента єдиної системи цінностей і компетенцій, таких важливих у його подальшій професійній діяльності. Метою виховної роботи нашого вишу загалом і гуманітарно-педагогічного факультету зокрема є виховання громадянина України – носія цінностей та загальнолюдських надбань.

Іванова О.В., 
канд. пед. наук, доцент,
в.о. зав. кафедри романо-германських мов і перекладу

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook