Батьківські збори для батьків першокурсників ВСП «Ірпінський фаховий коледж НУБіП України»

31 серпня 2023 року
  30 серпня 2023 року у Відокремленому структурному підрозділі «Ірпінський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України» відбулися батьківські збори для батьків першокурсників. Організація таких насичених та інформативних зборів має велике значення для плідної співпраці між батьками та коледжем на покращення якості освітнього процесу.

  Захід відвідали близько 200 батьків, що свідчить про великий інтерес до співпраці з коледжем. Із вступним словом до батьків звернувся директор коледжу, кандидат педагогічних наук, доцент Дмитро Костюк, який ознайомив присутніх з ключовими аспектами діяльності закладу освіти в умовах воєнного стану та перспективами його розвитку. Директор поінформував батьків про проведені роботи з відновлення приміщень після часткових руйнацій, облаштування укриттів, реконструкції спортивного майданчику та котельні. Вступне звернення директора дозволило батькам глибше усвідомити важливість освітнього закладу, де навчатимуться їхні діти.

  Далі діалог з батьками продовжила заступник директора з навчальної роботи Вікторія Сова. В своїй доповіді розповіла про особливості організації освітнього процесу в коледжі, ознайомила з графіком освітнього процесу, освітньою програмою профільної середньої освіти, оцінюванням навчальних досягнень студентів, звернула увагу на стипендіальне забезпечення студентів. Також Вікторія Миколаївна акцентувала увагу на спільній відповідальності батьків і закладу освіти у підготовці майбутніх фахівців.

  Про правила проживання у гуртожитку, спортивні секції, гурткову роботу культурні заходи, волонтерську діяльність та організацію студентського самоврядування надала інформацію заступник директора з виховної роботи Лілія Дядькова.

  Батьки мали можливість задавати питання, отримувати уточнення та взаємодіяти з представниками коледжу. Завершальною частиною зборів було спілкування батьків з класними керівниками груп.

  Дякуємо батькам за активну підтримку, небайдужість та бажання бути частинкою освітнього процесу, відданість та віру в майбутнє наших студентів!

 

Вікторія Сова,
заступник директора з навчальної роботи

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook