Революція Гідності – в наших серцях!

23 лютого 2015 року

     Лікарі рятують людей, а педагоги виховують душі. Ніхто не посперечається із цим твердженням. Бо людське серце здатне на великі звершення коли ним керує чиста і яскрава ідея. На сьогодні в Україні із її нестабільною ситуацію в політичному і внутрішньому житті на перший план виходить саме боротьба за серця її громадян. Одним із таких виховних моментів є святкування Дня Гідності – вшанування пам’яті всіх тих Героїв, що поклали своє життя за вільну і соборну Україну. Бажання жити по новому, у кращому моральному суспільстві.

    Осторонь не стоїть і гуманітарно-педагогічний факультет у вихованні патріотичної молоді. Зі студентами проведено захід присвячений культурному розвитку Майдану і революції Гідності загалом.

    Продемонстровано фільм про людей, що творили, боролися і захищали цінності Майдану, його ідеї. Після завершення заходу студенти і викладачі обмінялися спогадами про ті події. Янкович Анатолій загадав, як чергували біля гуртожитку №6, про підтримку сотень Майдану. Родіон Вегера розказав як допомагав волонтерам у Народному Домі, згадав і про недоспані ночі.
    Професор Вікторія Кручек підтримала студентів у їхніх поривах і пригадала, як ходила на Майдан, підтримуючи проєвропейську інтеграцію України.
 
     Загалом варто зауважити, що в часи найбільшої моральної кризи залишатися байдужим, є найбільшим смертним гріхом. Усі, хто відвідав виховний захід, говорили і про подальшу підтримку нашої країни, її Воїнів та кращих синів, що відстоюють її інтереси на всіх фронтах, будь то дипломатичні чи східні-фронтові.
      Слава Україні!
      Героям Слава!

Андрій Блозва,

асистент кафедри соціальної педагогіки 

та інформаційних технологій в освіті,


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook