Студмістечко: завершилась ректорська перевірка гуртожитків кампусу

9 серпня 2023 року
  НУБіП – навіть у час війни чи не єдиний вищий навчальний заклад, що продовжив безперебійний навчальний процес і системно займається покращенням соціально-побутових умов і нарощенням матеріальної бази.

  Під керівництвом ректора університету Станіслава Ніколаєнка, завершується планова університетська перевірка студентського містечка.

 

  09 серпня, комісія інспектувала гуртожитки по вул. Еллана-Блакитного. Ректор Станіслав Миколайович – гуртожиток №8, Сергій Кваша, проректор з науково-педагогічної роботи та рзвитку – гуртожиток № 2, Оксана Барановська, учений секретар – гуртожиток № 3.
  Перевірка стану готовності гуртожитків до поселення студентів нового набору передбачає комплекс із декількох процесів – відремонтована житлова кімната, належний і функціонуючий стан місць загального користування, укомплектоване укриття.

  Традиційно, підсумки огляду проводили в читальній залі гуртожитку №8. Проректори розповіли про поточний стан готовності гуртожитків до прийому студентів нового набору. У виступі ректор університету Станіслав Ніколаєнко подякував завідувачам гуртожитків і директорам ННІ/деканам факультетів за пророблену роботу та ефективну співпрацю, проте наголосив не зупинятись на досягнутому, а прагнути ще кращих результатів. Крім цього, наголосив на належному утриманні укриттів, і доукомплектуванні необхідними меблями.

 

 

 

  Огляд гуртожитків комісією закінчився та залишив лише приємні враження у кожного хто був причетний до ремонту кімнат і облаштування території. Залишились останні кроки до 100% готовності до поселення на новий 2023-2024 навчальний рік.
  Вже через декілька днів двері гуртожитків широко відчиняться для усіх бажаючих студентів і їхня нова домівка залунає гучним сміхом та схвальними відгуками студентів та батьків, ми ж у свою чергу зробимо усе можливе для вдосконалення вже набутого результату!
 

Сергій Стецюк,
директор студентського містечка

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook