Микита Макунов: «Моя мета — стати висококваліфікованим спеціалістом у галузі харчової промисловості, тому мій вибір очевидний – спеціальність 181 “Харчові технології" на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України»

8 серпня 2023 року
  • Добрий день. Розкажіть про себе.

— Добрий день. Мене звати Макунов Микита, закінчив Броварський ліцей №6. Граю в футбол, фанат книг за авторством Стівена Кінга. Моя улюблена страва – борщ.

  • Звідки дізнались про НУБіП України?

— Про НУБіП України дізнався з Дня відкритих дверей на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК.

  • Що було вирішальним у виборі спеціальності 181 “Харчові технології”?

— Після того як я побувах на днях відкритих дверей вашого факультету, побачив лабораторії, обладнання, різноманітний кухонний інвентар, стенди з технологіями виробництва харчової продукції, то відразу почав відслідковувати життя факультету в соціальних мережах, на сайті. І чесно кажучи, я був вражений – на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК дуже часто проводять різні майстер класи по приготуванню смачних страв, випічки, проходять цікаві дегустації. Студенти мають вільний доступ до всього, що є в лабораторіях – вони власноруч створюють продукцію, досліджують її. І я відразу зрозумів, що це моє і я хочу навчатися на цьому факультеті, бути одним із них.

Марія Жеплінська,
доцент кафедри процесів і
обладнання переробки продукції АПК

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook