Микита Макунов: «Моя мета — стати висококваліфікованим спеціалістом у галузі харчової промисловості, тому мій вибір очевидний – спеціальність 181 “Харчові технології" на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України»
Добрий день. Розкажіть про себе.
— Добрий день. Мене звати Макунов Микита, закінчив Броварський ліцей №6. Граю в футбол, фанат книг за авторством Стівена Кінга. Моя улюблена страва – борщ.
Звідки дізнались про НУБіП України?
— Про НУБіП України дізнався з Дня відкритих дверей на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК.
Що було вирішальним у виборі спеціальності 181 “Харчові технології”?
— Після того як я побувах на днях відкритих дверей вашого факультету, побачив лабораторії, обладнання, різноманітний кухонний інвентар, стенди з технологіями виробництва харчової продукції, то відразу почав відслідковувати життя факультету в соціальних мережах, на сайті. І чесно кажучи, я був вражений – на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК дуже часто проводять різні майстер класи по приготуванню смачних страв, випічки, проходять цікаві дегустації. Студенти мають вільний доступ до всього, що є в лабораторіях – вони власноруч створюють продукцію, досліджують її. І я відразу зрозумів, що це моє і я хочу навчатися на цьому факультеті, бути одним із них.
Марія Жеплінська,
доцент кафедри процесів і
обладнання переробки продукції АПК