На факультеті ветеринарної медицини відбувся розширений деканат

1 серпня 2023 року
  31 липня під головуванням Миколи Цвіліховського відбулося чергове засідання розширеного деканату факультету ветеринарної медицини, на якому розглянуто план роботи на серпень та ряд важливих питань, які стосуються життєдіяльності факультету.

  У вступному слові декан факультету ознайомив членів деканату із ситуацією і подіями, що відбулися на факультеті ветеринарної медицини впродовж липня. На факультеті ветеринарної медицини успішно завершився передакредитаційний візит експерта Крістофа Бухо. Триває вступна компанія. Продовжується підготовка до нового навчального року, активно здійснюються роботи в корпусі №12 та гуртожитку №6. Активно працює клінічний центр факультету "Ветмедсервіс", що надає допомогу тваринам. Викладачі, співробітники і здобувачі продовжують допомагати Збройним Силам України.

  Завідувачі кафедр доповіли про ситуацію в своєму підрозділі, стан готовності до початку нового навчального року.

  Заступники декана акцентували увагу на розкладі занять, ліквідації заборгованості з навчання, поселенні здобувачів вищої освіти в гуртожиток.

  На засіданні було розглянуто і узгоджено план роботи факультету на серпень місяць. Наголошено, що кожен завідувач кафедри має тримати під особистим контролем готовність кафедри до початку навчального року, який стартує з 14 серпня в очному форматі.

  Декан дав доручення завідувачам кафедр провести робочі засідання в своїх колективах, донести відповідну інформацію до кожного співробітника. Побажав усім міцного здоров’я, швидкої перемоги і мирного неба над головою.

  Після засідання було проведено внутрішню комплексну перевірку готовності кафедр до початку нового навчального року.

 

 

 

Слава Україні!

 

Сергій Деркач, Юрій Жук, Тарас Савчук,
заступники декана факультету ветеринарної медицини

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook