Макунов Микита: “Моя мета — стати висококваліфікованим спеціалістом у галузі харчової промисловості, тому мій вибір очевидний - спеціальність 181 “Харчові технології" на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України”
- Добрий день. Розкажіть про себе.
- Добрий день. Мене звати Макунов Микита, закінчив Броварський ліцей №6. Граю в футбол, фанат книг за авторством Стівена Кінга. Моя улюблена страва - борщ.
- Звідки дізнались про НУБіП України?
- Про НУБіП України дізнався з дня відкритих дверей на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК.
- Що було вирішальним у виборі спеціальності 181 “Харчові технології”?
- Після того як я побувах на днях відкритих дверей вашого факультету, побачив лабораторії, обладнання, різноманітний кухонний інвентар, стенди з технологіями виробництва харчової продукції, то відразу почав відслідковувати життя факультету в соціальних мережах, на сайті. І чесно кажучм, я був вражений – на факультеті харчових технологій та уапрвіння якістю продукції АПК дуже часто проводять різні майстер класи по приготуванню смачних страв, випічки, проходять цікаві дегустації. Студенти мають вільний доступ до всього, що є в лабораторіях – вони власноруч створюють продукцію, досліджують її. І я відразу зрозумів, що це моє і я хочу навчатися на цьому факультеті, бути одним із них.
Марія Жеплінська,
доцент кафедри процесів і
обладнання переробки продукції АПК