УВАГА! Стипендіальна програма імені Фулбрайта (США) для студентів старших курсів і випускників

19 лютого 2015 року

     До 16 травня 2015 року триває прийом заявок на черговий щорічний конкурс за Програмою імені Фулбрайта для студентів старших курсів та випускників вищих навчальних закладів /Fulbright Graduate Student Program.

      Програма пропонує можливість навчання в американських університетах від одного до двох років на здобуття ступеня магістра. Кандидати повинні мати щонайменше диплом бакалавра на час призначення стипендії.

 Галузі спеціалізації: гуманітарні, соціальні, точні, технічні та природничі дисципліни.

 Умови гранту:

  • оплата навчання в університеті;
  • щомісячна стипендія;
  • медичне страхування;
  • квиток в обидва боки.

     Детально про Програму, перелік документів для участі у конкурсі та вимоги до їх оформлення, а також про перебіг конкурсного відбору за посиланням: http://www.fulbright.org.ua/uk/pages/19/student.html.

      Можливостями Fulbright Graduate Student Program скористались сто дев’яносто чотири українці з широкою географією й галузевою приналежністю, які успішно опанували різноспрямовані навчальні й наукові програми в американських університетах. Наразі тринадцять стипендіатів 2013-14 рр. студіюють другий рік магістратури у рамках Fulbright Graduate Student Program й двадцять один - на першому році навчання.  

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook