Нарада з директорами ННІ та деканами факультетів: вступ до магістратури та підготовка кампусу до прийому студентів

7 липня 2023 року
  Під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулася нарада за участі деканів факультетів та директорів ННІ, присвячена актуальним питанням життєдіяльності університету. Наразі триває відпускна кампанія, тож ректор наголосив і дав доручення директорам та деканам особисто проконтролювати відбуття у відпустку науково-педагогічних працівників.

  Відповідальний секретар приймальної комісії Сергій Ковалевський проінформував про перебіг вступної кампанії до магістратури. На складання ЄВІ зареєструвалися 1425 осіб, на ЄФВВ – 555. Разом з тим, на складання фахового випробування поки що зареєстровано 878 вступників. Зробити це ще є можливість до 18 години 16 липня. Відповідно 17-19 липня пройдуть іспити, а з 31 липня стартує подання заяв для участі в конкурсі. Про стан участі абітурієнтів у вступній кампанії доповіли директори ННІ лісового і садово-паркового господарства Роман Василишин, енергетики, автоматики та енергозбереження Віктор Каплун, заступників деканів факультетів Оксана Сикало, Олександр Шевченко, Василь Бочков.

 

 

  Про стан сплати за навчання та проживання в гуртожитках доповіла начальник планово-фінансового відділу Тетяна Костюк. На сьогодні загально сплачено 73%. Роботу потрібно активізувати. Щодо сплати за проживання в гуртожитках за пропозицією декана факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Лариса Баль-Прилипко прийнято рішення залучити до цього завідувачів гуртожитків.

  Директор студентського містечка Сергій Стецюк закцентував на готовності кампусу до нового навчального року. З 274 кімнат, які заплановано підготувати до поселення першокурсників, вже відремонтовано 170. Комісія перевірила загальний стан мереж, будівель, особливо укриттів. Визначені напрями проведення ремонтів, закріплені відповідальні. Окрім того, проводиться закупівля і виготовлення м’якого інвентарю та меблів для часткової заміни. Загальний огляд комісії, яку очолить ректор Станіслав Ніколаєнко, відбудуться на початку серпня. До цього часу всі заплановані роботи повинні бути виконані.

  Проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук закцентував на активній фазі профорієнтаційній роботі. Зокрема, потрібно відновити та актуалізувати особисті контакти, зробити публікації на офіційному сайті університету та в соціальних мережах щодо проходження практик студентами. Наступним питанням стала підготовка наказів на стипендії та перевідних наказів. При їх формуванні потрібно врахувати ліквідацію малокомплектних груп.

  На нараді обговорювалися й інші питання життєдіяльності університету.

Пресслужба
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook