Нарада з керівниками міжкафедральних навчальних лабораторій НУБіП України з питань вступної кампанії

1 червня 2023 року
  За дорученням ректора університету Станіслава Ніколаєнка 1 червня була проведена нарада із завідувачами міжкафедральних навчальних лабораторій (МНЛ) нашого університету. Основне питання порядку денного – профорієнтаційна робота та продовження навчання випускників лабораторій у магістратурі університету.
  Звертаючись до присутніх на нараді, заступник начальника навчального відділу Оксана Зазимко наголосила на необхідності та важливості активізації роботи з випускниками МНЛ для їхнього подальшого навчання у магістратурі в університеті.
 
  Відповідальний секретар приймальної комісії Сергій Ковалевський пояснив особливості вступної компанії 2023 року, відповідно до яких на ряд спеціальностей у магістратурі вступати можна без вступних іспитів, а лише за мотиваційним листом.
  Начальник відділу регіонального розвитку, координації діяльності ВСП, дистанційної освіти та заочного навчання Олександр Санченко, підводячи підсумки наради, дав низку дорученнь завідувачам МНЛ, а саме: значно активізувати профорієнтаційну роботу серед студентів-випускників бакалаврських програм міжкафедральних лабораторій та прискорити оплату за навчання у наступному семестрі.
 

  Вступ 2023 року основне питання порядку денного роботи університету. Разом до перемоги!

 
Олександр Санченко,
начальник відділу регіонального розвитку,
координації діяльності ВСП,
дистанційної освіти та заочного навчання

    

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook