На факультеті аграрного менеджменту відбулося вручення бакалаврських дипломів випускникам заочної форми навчання

28 квітня 2023 року

 28 квітня 2023 року на факультеті аграрного менеджменту відбулося вручення дипломів першого бакалаврського рівня вищої освіти 27 випускникам заочної форми навчання зі спеціальностей 073 «Менеджмент» та 075 «Маркетинг».

Декан факультету аграрного менеджменту Анатолій Остапчук урочисто привітав випускників з набуттям освітнього ступеня «Бакалавр», однак, зауважив, що зібратися ми змогли тільки завдяки тому, що нас мужньо боронять ЗСУ. Сумно, що цієї ночі наша країна знову зазнала повітряних атак з боку підступного ворога, але, безперечно, Перемога вже скоро, і у це необхідно вірити.

Анатолій Остапчук закликав всіх присутніх вшанувати хвилиною мовчання тих, хто загинув, захищаючи рідну землю, а також тих, хто став невинними жертвами у цій кровопролитній війні.
Загалом, у своїй промові декан наголосив, що в житті людини головним екзаменатором завжди є життя, а час - головним ресурсом, тому для випускників важливо не зупинятися на досягнутому, а продовжувати навчання уже в магістратурі.

Завідувачі кафедр факультету агарного менеджменту також привітали випускників. Завідувач кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського Тетяна Балановська закликала випускників вступати до магістратури, в.о. завідувача кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Марина Дєліні зазначила, що життя – це найважливіший проект кожної окремо взятої людини, і від нас залежить його успішність. Марина Дєліні порадила випускникам ніколи не забувати приділяти час рідним і близьким. В.о. завідувача кафедри маркетингу і міжнародної торгівлі Олександр Луцій та завідувач кафедри економічної теорії Микола Талавиря від щирого серця привітали випускників та закликали продовжувати навчання.
 
Особливо приємно випускникам факультету аграрного менеджменту заочної форми навчання було отримати сердечні вітання методиста заочної форми навчання Людмили Ганенко. Саме Людмила Ганенко протягом чотирьох років навчання супроводжувала випускників та допомагала у вирішення всіх організаційних питань. Людмила Ганенко висловила сподівання, що вже восени знову зустрінеться зі своїми підопічними під час навчання в магістратурі.
Бажаємо успіхів нашим випускникам та чекаємо в магістратурі!
Слава Україні!
Катерина Алексеєва,
доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook