Мотиваційна та надихаюча зустріч із заступником директора з економічних питань ТОВ «ВТОРМАГ» Катею Благодаровою!

28 квітня 2023 року

  28 квітня для студентів 4 курсу спеціальності 101 «Екологія» пройшла мотиваційна онлайн зустріч, яку провела Катя Благодарова заступник директора з економічних питань ТОВ «ВТОРМАГ».
  Зустріч відбулася за ініціативи заступника декана з наукової та міжнародної діяльності Валерії Бондарь. Валерія Іванівна запросила випускницю факультету Катю Благодарову, аби вона поділилася досвідом працевлаштування зі студентами, які незабаром отримають диплом бакалавра. Студенти наразі трохи розгублені, адже зіштовхнулися з першими перешкодами, складнощами та запитаннями з приводу подальшої реалізації.

 
  Модеротором на зустрічі виступила старший викладач Анна Сальнікова. Лектор розпочала розмову досить відкрито і просто розповідаючи про те, як, коли і з чого вона починала, про реальні життєві ситуації, помилки, про побудовану роботу сьогодні. Вона одразу побудувала зустріч у форматі діалогу та запросила в студентів наступну інформацію: що очікуєте від зустрічі, з якими проблемами зіткнулися, яку очікуєте зарплату, де вже шукали роботу.

 
  «Коли мені було років 12, батько взяв мене з собою на вручення дипломів. Я настільки була вражена величчю університету, що одразу зрозуміла, де буду навчатися! Я подала документи на спеціальність Екологія нічого про неї не знаючи. Спеціальність була новою, проте в приймальній комісії мені сказали, що незабаром кожна поважаюча себе компанія буде запрошувати на роботу еколога та психолога. Тепер, я на власному досвіді знаю, що екологія це професія майбутнього, це розвиток, успіх та свобода дій!»поділилася спікер.

 
  Загалом, зустріч пройшла в позитивній, приємній атмосфері, де студенти дізналися, як отримувати задоволення від професії, чому важливо навчатися, бути комунікабельним, наполегливим, як мати вільний графік та повноцінно проводити час з друзями та сім'єю. Студенти, в свою чергу, запитували де знайти першу роботу, як проходити співбесіду, які необхідні додаткові навички та знання.


  Лектор наголосила, що окрім навчання, вони повинні звернути увагу на вільне володіння іноземною мовою та вміти застосовувати сучасні інформаційні технології. Катя Благодарова подякувала декану факультету Юлії Коломієць та заступнику декана Валерії Іванівні за співпрацю, запрошення на зустріч та можливість ділитися зі студентами пройденим шляхом. Разом з тим, вона зазначила, що шукає помічника до себе в команду, готова взяти студента та навчити з нуля. Головний критерій відбору — вмотивований студент, що проявить найбільшу активність!
  Факультет захисту рослин, біотехнології та екології щиро вдячні Каті Благодаровій за відкритість, неймовірну порцію мотивації, за щирі рекомендації, настанови та можливості для наших студентів!

Наталія Батрак

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook