Колектив наукової бібліотеки одноголосно підтримав кандидатуру Кіщак Тетяни на посаду директорки наукової бібліотеки

20 квітня 2023 року

   19 квітня 2023 р. відбулись збори трудового колективу наукової бібліотеки щодо обрання на посаду директора наукової бібліотеки під головуванням Василя Шинкарука, проректора з науково-педагогічної роботи.
  На зборах також були присутні Микола Михайліченко, начальник відділу кадрів, серед запрошених гостей – Володимир Гонський, провідний фахівець відділу виховної роботи та студентських справ.
   У вступному слові Василь Шинкарук зазначив, що згідно наказу ректора № 511К від 29.03.2023 р. було оголошено конкурс на посаду директора наукової бібліотеки, а також те, що до відділу кадрів університету надійшла одна заява на дану посаду від Кіщак Т.С. Водночас, він відмітив, що ректорат позитивно оцінює роботу Кіщак Т.С. на посаді директора наукової бібліотеки.

    Після цього було заслухано звіт Кіщак Т.С. про свою роботу на посаді директорки наукової бібліотеки за останні 5 років.
   У своїй доповіді Тетяна Кіщак особливу увагу привернула на запроваджені нею нових онлайн послуг, а саме: електронної доставки документів, служби інформаційного моніторингу, служби інформаційно-аналітичного огляду публікацій з міжнародних видань. Підкреслила, що впродовж останніх трьох років налагоджено співпрацю з зарубіжними університетськими бібліотеками (бібліотеками Пенсильванського державного університету та Вроцлавського природничого університету).

   Під час обговорення кандидатури Кіщак Т.С. на посаду директора наукової бібліотеки Олена Литовченко, завідувачка філії наукової бібліотеки у навчальному корпусі 6, зазначила важливість запроваджених директоркою книгозбірні новітніх онлайн послуг, які допомогли якісно забезпечити студентів навчальною літературою в електронному форматі під час пандемії COVID-19 та війни в Україні, а також підкреслила важливість участі працівників книгозбірні в конференціях та семінарах на базі бібліотек різних освітніх закладів, які запровадила під час своєї каденції директорки наукової бібліотеки Кіщак Т.С., адже обмін досвідом відіграє важливу роль в удосконаленні роботи бібліотеки та підвищенні кваліфікації її працівників.
  Володимир Гонський, провідний фахівець відділу виховної роботи та студентських справ, підтримав кандидатуру Кіщак Т.С. на посаду директорки наукової бібліотеки та подякував за плідну співпрацю з відділом виховної роботи та студентських справ.

    Шляхом таємного голосування колектив наукової бібліотеки одноголосно підтримав кандидатуру Кіщак Тетяни на посаду директорки наукової бібліотеки.

   На завершення, Микола Михайліченко підтвердив, що всі процедури щодо обрання директора наукової бібліотеки були дотримані згідно чинного законодавства.

Неллі Маркова-Пипко,
заступниця директорки наукової бібліотеки

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook