ННІ лісового і садово-паркового господарства з нетерпінням чекає приїзду студентів

1 березня 2023 року

      28.02.2023 року в Навчально-науковому інституті лісового і садово-паркового господарств відповідно до наказу ректора № 897 від 22.11.2022 р. «Про затвердження графіку освітнього процесу на ІІ семестр 2022-2023 навчального року» та розпорядженням проректора з науково-педагогічної діяльності відбувся плановий огляд готовності аудиторій до початку другого навчального семестру в довгоочікуваному офлайн режимі. Звісно, що НУБіП України сьогодні якнайкраще готовий до різних форм дистанційної освіти, але традиційне навчання у стінах Alma-mater та живе спілкування з викладачем замінити, без втрат для якісного освітнього процесу, поки неможливо!


      Під час перевірки шести кафедр інституту долучився начальник навчального відділу НУБіП України Ярослав Рудик, заступники директора інституту Олександр Соваков, Галина Домашовець та їх завідувачі. Було оглянуто лекційні та лабораторні приміщення, наявні в них засоби унаочнення та допомоги студентам у засвоєнні професійних умінь та навичок. Комісія звернула увагу на робочі місця студентів, їх методичне та матеріально-технічне забезпечення. Особлива увага була приділена комп’ютерним класам та лабораторіям як основним місцям поєднання та засвоєнню теоретичних і практичних знань. Начальником навчальної частини були висловлені слушні рекомендації та поради, які покращать навчальний процес та підвищать якість підготовки студентів.

     За результатами перевірки було відмічено готовність ННІ лісового і садово-паркового господарства до початку навчання студентів денної форми 1, 4 курсів та 1-го року магістратури.

Дирекція ННІ лісового і садово-паркового господарства

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook