Ph.D. Гостьові лекції для аспірантів та всіх бажаючих

27 лютого 2023 року
  За всебічної підтримки ректорату та модерування відділу аспірантури 23 лютого 2023 року відбулась перша онлайн-зустріч аспірантського проєкту гостьових лекцій.
  До проєкту можуть долучитись не лише аспіранти, а й науково-педагогічні працівники, оскільки головною ціллю лекцій є досвід експертів у всебічному вирішенні викликів у сфері економіки, права, агросектору, екології тощо. Даний контент надасть можливість всім учасникам отримати знання від практиків та обмінятися наявним досвідом.
Висока зацікавленість учасників до активної дискусії була підкреслена проблематикою першої лекції «Процедура вступу України до ЄС: проведення переговорів», спікером котрої був начальник Управління аграрного експорту та логістики Міністерства аграрної політики та продовольства України, аспірант ОНП «Економіка» Микола Мороз, вказала на правильний вектор проєкту та підтвердила суттєве значення для майбутнього розвитку наукової спільноти. З матеріалами лекції можете ознайомитись з презентації.
 
  Разом з тим, готові анонсувати, що 28 лютого 2023 року (о 1430) пройде наступна (2-га) гостьова лекція, на якій старший дослідник Інституту паразитології Словацької академії наук (м. Кошице, Словаччина), габілітований доктор в галузі наук про життя та здоров’я Університету Сорбони (Париж, Франція) Володимир Сарабєєв поділиться європейським досвідом щодо теми «Сучасні стандарти підготовки наукової статті: деякі поради щодо написання, оформлення та проходження рецензування».
 
Joinfromthemeetinglink
https://nules.webex.com/nules/j.php?MTID=m842b2bb71ed0f84e4c15a16bad32ec04
 
Join by meeting number
Meeting number (access code): 2673 345 3573
Meetingpassword: X8tUbMrM4e3
 
  Сучасний етап розвитку людської цивілізації посилює вимоги до наукової компетентності фахівців з вищою освітою. Необхідність підвищення рівня наукової підготовки є характерною ознакою сьогодення в галузі професійної діяльності. Адже будь-яка сфера людської діяльності рано чи пізно потребує систематизації, впорядкування й оновлення. Усе це досягається за допомогою і внаслідок наукового дослідження, яке має бути правильно оформлене в наукових статтях.
 
  Всупереч військовому стану продовжуємо розширювати професійні горизонти задля забезпечення якісної підготовки здобувачів Ph.D.
 
Надія Міняйло,

заступниця завідувача відділу аспірантури 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook