«Київська Академія лісу» відкрила двері для потенційних абітурієнтів

26 лютого 2023 року

      

     Незважаючи на воєнний стан, Національний університет біоресурсів і природокористування України майже щомісяця проводить день відкритих дверей для зустрічі з майбутніми абітурієнтами. Так, 25 лютого 2023 року у ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України відбувся День відкритих дверей в онлайн та офлайн форматах. День відкритих дверей – це традиційний захід під час якого випускники закладів загальної середньої освіти та випускники коледжів мали змогу отримати необхідну інформацію про ННІ лісового і садово-паркового господарства та наші спеціальності за якими здійснюється підготовка – 205 «Лісове господарство», 206 «Садово-паркове господарство» та 187 «Деревообробні та меблеві технології».

 

     На онлайн-захід приєдналося більше 90 абітурієнтів з м. Києва, Волинської, Львівської, Івано-Франківської, Житомирської, Полтавської та інших областей України.


     Проведення такого заходу надає можливість вступникам визначитися у виборі своєї професії та свого майбутнього. Також вступників ознайомив з інформацією про запропонований Порядок вступу до ЗВО відповідальний секретар приймальної комісії Сергій Ковалевський, який поділився актуальною інформацією щодо вступу у 2023 році та надав вичерпні відповіді на питання, які виникали у абітурієнтів та їх батьків, що дало змогу гостям дня відкритих дверей зробити свій перший крок до вибору майбутньої спеціальності.

     Багато запитань від майбутніх вступників стосувалися міжнародної мобільності та студентського дозвілля.


Впродовж заходу майбутні абітурієнти, які завітали до нашого кампусу, мали можливість візитувати цікаві локації нашого ННІ: музей лісових звірів і птахів, лісівничо-просвітницький центр, майже весняні мальовничі куточки ботанічного саду, навчальні лабораторії та студентський гуртожиток, що дало змогу хоч трішки зазирнути у цікаве та захоплююче студентське життя у чарівному Голосієво.

     Дякуємо всім учасникам сьогоднішнього заходу!

До нових зустрічей!

Дирекція ННІ лісовог і садово-паркового господарства

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook