Кращі випускники шкіл Знам’янщини будуть навчатися в НУБіП України

23 грудня 2014 року

(Ректор Станіслав Ніколаєнко запросив кіровоградських школярів на навчання в університеті)

 У Богданівську загальноосвітню школу №1 ім. І. Г. Ткаченка Знам’янського району Кіровоградської області завітав її відомий випускник – професор, доктор педагогічних наук, ректор Національного університету біоресурсів і природокористування Станіслав Ніколаєнко. Такі зустрічі є традиційними, Станіслав Миколайович не забуває рідну школу, турбується про долю її учителів та учнів. Школа має три комп’ютерні класи, інтерактивну дошку, сучасні кабінети, гарну бібліотеку.

 
Цього разу поговорити з ректором прийшли учні випускних класів. Станіслав Миколайович розповів їм про перспективи економіки України, агропромислового комплексу. Зупинився він і на біотехнологіях, сучасних потребах країни у професійних кадрах. Саме таких готують у провідному національному вузі. 
 
Особливу увагу учні звертали на умови вступу до вузу, побут студентів, перспективи працевлаштування, міжнародні зв’язки, нові факультети та спеціальності. 
 
 
Домінантою зустрічі стали слова випускника про те, що коли людина наполегливо йде до своєї мети, вона обов’язково її досягне.
 
Станіслав Ніколаєнко презентував учням інформаційні буклети про університет та запросив їх на навчання. Школі випускник подарував гарну підбірку книг, присвячених енергетиці.
 
Ірина Білоус
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook