Розпочато захисти випускних магістерських робіт студентами спеціальності «Автоматизоване управління технологічними процесами».

9 грудня 2014 року

     9 грудня 2014 р. на кафедрі автоматики та робототехнічних систем ім. акад. І. І. Мартиненка розпочато захисти випускних магістерських робіт студентами спеціальності «Автоматизоване управління технологічними процесами». До складу Державної екзаменаційної комісії входили: голова ДЕК – Голова правління ПАТ «Комбінат «Тепличний» Чернишенко Є. В., завідувач кафедри автоматики та робототехнічних систем Лисенко В. П., доцент цієї ж кафедри Решетюк В. М. та заступник декана факультету енергетики і автоматики Наливайко В. А.
    До уваги членів ДЕК були представлені результати роботи магістрів, які працювали як за виробничою, так і за дослідницькою спеціалізаціями. Студенти продемонстрували високу обізнаність тих проблем, котрі зараз постали перед сільськогосподарським виробництвом і перед задачею продовольчої безпеки країни в цілому. Кожне дослідження в рамках магістерських робіт вирізнялось актуальністю, наявністю потреби удосконалення систем автоматизації і можливими шляхами покращення стану справ із використанням сучасних методів та засобів автоматики, інноваційними підходами до енергозбереження, застосуванням альтернативних джерел енергії.
    Ефективні рішення, які пропонувалися студентами, пояснюються й високим рівнем знань, адже студент Юрій Звєрєв навчався у Талліннському університеті технологій відповідно до домовленостей Міністерств освіти і науки України та Естонії протягом 10 місяців. Минулого року Ю. Звєрєв став переможцем Другого туру Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності 8.05020201 – «Автоматизоване управління технологічними процесами», а також приймав участь у ХХІ Міжнародній науковій студентській конференції «Сучасні аспекти інженерії продукції» Варшавського університету наук про життя (Польща).
   Студент Віталій Євтушенко проходив виробничу практику в лабораторіях факультетом інженерії продукції Варшавського університету наук про життя. А студентка Вікторія Єна була учасницею Всеукраїнської олімпіади з напряму підготовки «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології».
   За результатами захисту магістерських робіт Звєрєв Ю, Косогор О., Юзвік М. та Ковальчук В. були рекомендовані до вступу в аспірантуру університету.


   Колектив кафедри щиро вітає студентів магістратури із успішним захистом випускних робіт, бажає подальших успіхів на ниві професійної діяльності і сподівається про майбутню співпрацю випускників кафедри зі своєю Alma mater.

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook