Страшна війна забрала життя ще одного захисника, випускника ННІ ЛіСПГ Василя Бердичевського

10 січня 2023 року

     Клята війна з росіянами забирає найкращих синів і дочок. І це наші найболючіші, найтрагічніші втрати. Із сумом та скорботою повідомляємо, що ще в одну родину лісівників прийшло непоправне горе. Обороняючи Україну від московського окупанта, у бою біля міста Мар’їнка, що на Донеччині, загинув випускник ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України Василь Васильович Бердичевський (1981 р.н.).

     Призваний на військову службу п'ятим відділом Житомирського РТЦК та СП Житомирської області 25 квітня 2022 року, Василь був командиром відділення аеромобільного батальйону. Його життя обірвалося 5 грудня 2022 року. Василю назавжди залишиться 41.
     «Обірвалося молоде життя людини, яка мала прожити його для мирних і гарних справ. Вася назавжди залишиться у нашій пам'яті як веселий хлопець, який прагнув завжди реалізувати себе у всіх справах, за які брався. А його студентське ім'я "Берд" вказувало на твердий характер та стійкість на шляху до своєї цілі, незважаючи ні на що. Він також залишився незламним у боротьбі з проклятою ордою. Герої не вмирають, принаймні поки ми їх пам'ятаємо, а тому запам'ятаймо веселого Васю Бердичевського і його неоціненний внесок у світле майбутнє України. Василь склав свої крила на Землі …але для нас він продовжує жити у безсмерті» – так характеризують Героя однокурсники 2004 року випуску.

     Академічна спільнота Національного університету біоресурсів і природокористування України глибоко сумує у зв’язку з непоправною втратою і висловлює щирі співчуття рідним, близьким, друзям та колегам загиблого Героя – Василя Васильовича Бердичевського.

Вічна пам’ять і слава Герою!

З шаною, сумом та скорботою, колектив
ННІ лісового і садово-паркового господарства

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook