Засідання Вченої ради НУБіП України

24 грудня 2014, 15:00

 24.12.2014 р. в 228 ауд. корп. № 10 о 15-00 відбудеться засідання вченої ради Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Проект порядку денного:

 
1. Про підсумки діяльності за місяць та поточні завдання університету. Інформує ректор, д.пед.н., професор Ніколаєнко С.М.
2. Про обрання за конкурсом на заміщення посад науково-педагогічних працівників (таємне голосування).
3. Про присвоєння вчених звань (таємне голосування).
4. Наукова доповідь на тему: «Розвиток біоорієнтованої економіки та підвищення економічної ефективності управління природокористуванням». Доповідає директор НДІ економіки і менеджменту агропромислового виробництва, д.е.н., професор Талавиря М.П.
5. Про затвердження Положення про систему внутрішнього забезпечення якості вищої освіти НУБіП України. Доповідає проректор з навчальної і виховної роботи, д.е.н., професор, академік НААН України Кваша С.М.
6. Про рекомендації навчально-методичної ради НУБіП України. Доповідає проректор з навчальної і виховної роботи, д.е.н., професор, академік НААН України Кваша С.М.
7. Про зміни в структурі університету. Доповідає перший проректор, д.с.-г.н., професор, академік НААН України Ібатуллін І.І.
8. Звіт про роботу приймальної комісії НУБіП України за 2014 рік. Доповідає відповідальний секретар приймальної комісії, к.т.н., доцент Волошин С.М.
9. Різне.
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook