Визначився переможець фінальних ігор із волейболу серед студентів ННІ — ННІ бізнесу

8 грудня 2014 року

 

    4 грудня пройшли фінальні ігри з волейболу серед студентів ННІ НУБіП України.

    За 3 місце змагались команди ННІ ветеринарної медицини та ННІ рослинництва, екології і біотехнологій. Після напруженої гри бронзову медаль завойовує команда "рослинників" перегравши суперників із рахунком 2:1.
 

 

      У фінальному двобої зійшлись команди ННІ бізнесу та ННІ енергетики і автоматики.
     Майстерність та командну гру показали обидві команди, але беззаперечну першість отримала команда ННІ бізнесу, про що свідчить рахунок 2:0.
Завітав на змагання підтримати спортсменів і ректор університету Станіслав Миколайович, який відмітив досить високий рівень майстерності учасників змагань.
     

 

     Після виснажених та напружених волейбольних баталій, всі з приємністю перейшли до церемонії нагородження, яку очолили Д. Черкашин директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку та М. Костенко в.о. завідувача кафедри фізичного виховання. Дмитро Костянтинович у своєму вітальному слові зазначив, що в університеті є 4-и команди майже однакові за силою і що рівень волейболу за останні роки значно виріс.
 

     Дякуємо всім, хто долучився до організації змагань, особливо старшому викладачеві кафедри фізичного виховання М. Литвину та асистенту кафедри Д. Магльованому.

 

Бажаємо командам подальших спортивних звершень!

Аліна Шабельна,
фахівець відділу виховної роботи та студентських справ

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook