Першокурсники факультету землевпорядкування приступили до занять

19 вересня 2022 року
факультет землевпорядкування
   19 вересня 2022 року відразу після урочистостей з прийняття посвяти у першокурсники, вручення студентського квитка та екзаменаційної книжки, студенти першого курсу факультету землевпорядкування, згідно з графіком освітнього процесу, розпочали навчання. 99 першокурсників факультету землевпорядкування організовано приступили до занять.
 
   Колектив факультету землевпорядкування повністю готовий до освітнього процесу першокурсників. Перед початком аудиторних занять наставники академічних груп провели студентам Інструктаж з техніки безпеки та охорони праці. Здобувачі поінформовані щодо поведінки під час надзвичайних ситуацій, сигналів повітряної тривоги, а також наочно ознайомлені з місцем розташування укриття навчального корпусу №6. Згідно «Інструкції з дотримання правил поведінки в умовах воєнного стану в Україні та протиепідемічних заходів під час організації освітнього процесу в НУБіП України у 2022-2023 навчальному році» для першокурсників деканатом факультету заздалегідь був підготовлений спеціальний розклад занять на 1 семестр та доведений до здобувачів.
 
   Декан факультету землевпорядкування Тарас Євсюков і його заступник Олександр Шевченко перевірили організованість та вчасність початку занять. На другій парі першокурсників зустрічали доценти Любов Рафальська, Олена Малашевська та асистентка Людмила Радченко. Практично всі першокурсники були присутні в аудиторіях, виглядали життєрадісними та задоволеними, адже «вживу» приступили до лабораторних і практичних занять.
 

   Зичимо усім здобувачам і викладачам успішного навчального семестру та міцного здоров’я! Безпечного та мирного навчального семестру!

 
 
Олександр Шевченко,

заступник декана факультету землевпорядкування 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook