Що таке «Наукові пікніки — 2014»?

15 жовтня 2014 року

     Польсько-український проект «Scientific Fun — наукові пікніки в Україні» успішно стартував восени 2013 року у п’яти містах України: Львові, Тернополі, Києві, Луганську та Харкові.

   Метою проекту є популяризація науки серед молоді простим і водночас незвичним для нашого суспільства способом: абсолютно кожен охочий, незалежно від віку, статусу, і тим паче, оцінок у табелях й атестатах зможе власноруч провести експеримент в імпровізованій лабораторії, зробити маленьке диво та переконатися, що наука може бути доступною та цікавою, поставити будь-які запитання науковцям та відчути себе справжнім вченим-хіміком, фізиком тощо.

     Цього року стартувала вже друга серія пікніків Scientific Fun-2014, до якої долучилася нещодавно створена лабораторія біосенсорики НУБіП України.
     За сприяння кафедри аналітичної та біонеорганічної хімії і якості води університет гідно представили науковий співробітник Катерина Шаванова, аспіранти Марина Таран, Андрій Карп’юк, магістри Інна Буркова, Юлія Рубан та Тетяна Біла, які продемонстрували цікаві та прості експерименти юним дослідникам.

      

   Таким чином, організатори та учасники проекту показали, що наука — це не формули і схеми,

це — все, що нас оточує!

Марина Таран, Катерина Шаванова


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook