Співробітники технічного ННІ прийняли участь в Національній агропромисловій виставці "АгроЕкспо 2014"

14 жовтня 2014 року

 З 2 по 4 жовтня 2014 року в м. Кіровограді відбулась Національна агропромислова виставка «АгроЕкспо 2014».

Національний університет біоресурсів і природокористування України був представлений колективом Технічного ННІ з власною експозицією, яка включала розробки в напрямку виробництва альтернативних видів енергії: біогазу, біодизеля, паливних гранул та брикетів. Значну увагу відвідувачі виставки звертали на сучасні піролізні котли та котел тривалого горіння, які використовуються саме під вище зазначене паливо. Також на виставці було презентовано експериментальні модульні установками, що виробляють біогаз та біодизель. Навчальний процес підготовки інженерів був представлений підручниками та посібниками, що підготували НПП інституту.

Хотілося б відмітити унікальність цієї виставки, яка полягає в тому, що виробники сільськогосподарської техніки могли в польових умовах продемонструвати переваги своєї продукції.

 

В рамках виставки також був проведений науковцями інституту семінар на тему «Інтегровані технічні системи сільськогосподарського виробництва».

Крім того, деканом факультету конструювання та дизайну машин і систем природокористування Олегом Марусом був підготовлений виступ на тему «Підготовка інженерів-конструкторів в Національному університеті біоресурсів і природокористування України», в ході виступу були зазначені питання важливості співпраці навчального закладу з виробниками с.г. техніки в плані проходження студентів виробничих практик на заводах, проведення спільних досліджень, делегування на навчання майбутніх студентів з метою повернення вже фахівців на конкретні підприємства та ін.
В ході самої виставки була проведена також профорієнтаційна робота з випускниками шкіл та технікумів, які цілими класами та групами відвідували виставку.


 За участь у виставці колектив університету був відзначений Міністерством аграрної політики та продовольства України і отримав відповідні дипломи.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook