Новорічна феєрія у студентському містечку

31 грудня 2021 року
     Зима – пора для див, мрій та приємних несподіванок! Дирекція студентського містечка щиро вітає усіх мешканців гуртожитків із настанням новорічних свят: Нового Року та Різдва Христового! Нехай в Новому році дні проходять так само яскраво і весело, як новорічні! Неприємності тануть самі собою, як сніг на долоньках! Нехай все загадане під урочистий бій курантів здійсниться, а Дід Мороз, навіть зимуючи на Північному полюсі, виконує бажання всі 365 днів!

     Гуртожитки також готові до святкувань! Біля 1 гуртожитку, що на Генерала Родімцева, 3, цього року спроектована майже Нубіпівська Тайм Сквер: десятками вогнів засяяла доріжка, що веде від автобусної зупинки до входу в гуртожиток. Сама ж будівля замиготіла яскравими барвами, які створюють справжню чарівну атмосферу, де здійснюється усе бажане. +1 локація на теренах нашого славетного університету для створення селфі в Instagram або ж світлини для Facebook.
     Колектив вразив усіх мешканців гуртожитків своєю винахідливістю та естетикою, власноруч спорудивши святковий постамент, приурочений настанням Нового Року «2022», який додає ще більше магії у таку казкові пору!
     Усі гуртожитки студентського кампусу поринули у новорічну фейерію: у холі красується ошатно вбрана ялинка, створено фотозони, а ззовні, мерехтіння гірлянд та переліт пухнастого снігу, нагадує, що ось-ось розпочнеться новий рік!

 

  

     Рік, що минає, ми прожили у напруженій праці. Ми щиро раділи успіхам, спільно долали труднощі, прагнули до досягнення більш високих результатів. Зовсім скоро новий рік вступить у свої права. І хочеться, щоб новорічні та різдвяні свята, які створюють дивовижну атмосферу добра, зігрівали нас особливим теплом, дарували найсвітліші почуття і гарний настрій, допомагали вірити в краще і з надією думати про майбутнє. Від щирого серця бажаємо, щоб справа, якій ви себе присвятили, надихала на нові відкриття, приносила задоволення і успіх, а прагнення до нових висот і справжньої творчості залишалося вашим вірним супутником. Нехай наступний рік принесе в кожну родину мир, злагоду і любов.

     Щасливого Нового року і світлого Різдва Христового!

Сергій Стецюк,
директор студентського містечка

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook