Майстер-клас від декана факультету харчових технологій Лариси Баль-Прилипко «Сам собі повар»

21 грудня 2021 року

     Юнакам та дівчатам завжди цікаво відкривати для себе нові заняття і захоплення, тому кулінарний майстер-клас – це чудова можливість провести час творчо, дізнатися щось нове, а можливо, і відкрити в собі невідомі таланти.

     На факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК відбувся майстер-клас «САМ СОБІ ПОВАР». Гостями майстер-класу стали юнаки та дівчата вихованці училищ та коледжів під керівництвом фахівця із соціальної роботи Голосіївського районного в місті Києва центру соціальних служб Астрід Кондратенко.

    Кількагодинне заняття було присвячене приготуванню крем-супу пюре, піци та овочевого салату. Під керівництвом досвідчених шеф-кухарів, декана факультету Лариси Баль-Прилипко та студентів Артема Антоніва, Володимира Затильного, Максима Бойка та Олександра Дичка,  кожен з присутніх долучився до створення вишуканих страв. Учні мали можливість побачити нові технології та техніки кулінарного мистецтва. У захоплюючій атмосфері приготування страв власноруч час промайнув непомітно. Після завершення майстер-класу всі смакували свої кулінарні шедеври.

 

 

 

 

 

 

 

      Учні з користю провели час, поповнили своє кулінарне меню смачними стравами, дізналися деякі секрети професійної майстерності та зрозуміли, що насправді дуже пізнавально готувати на професійній кухні. Деякі учні настільки зацікавилися кулінарним мистецтвом, що захотіли в майбутньому обрати собі професію харчовий технолог в Національному університеті біоресурсів і природокористування України.

 

     Подібні майстер-класи допомагають юнакам та юначкам краще зрозуміти, до чого лежить душа, які професії затребувані і перспективні, дізнатися більше про особливості роботи від майстрів своєї справи. 

Тетяна Розбицька,
асистент кафедри стандартизації
та сертифікації с.-г. продукції

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook