Інтерактивна зустріч «Удосконалення освітніх програм підготовки фахівців з готельно-ресторанної справи та туризму» з стейкхолдерами

13 грудня 2021 року
     9 грудня 2021 року у ННІ неперервної освіти і туризму відбулась інтерактивна зустріч організована кафедрою готельно-ресторанної справи та туризму, до якої приєдналось понад 30 учасників – представників туристичних компаній, готельно-ресторанних суб’єктів підприємництва, органів адміністративного управління туристичною сферою:

Віталіна Мартиновська – віце-президент громадської спілки «Національна туристична організація України»
 Світлана Шептуха – перший переможець рейтингового кулінарного шоу України "Майстер Шеф", бренд-шеф ресторану "За двома зайцями", управляюча та бренд-шеф кафе "Burger Station";
− Ліна Сидлецька – менеджер фронт-офісу готелю «11 Mirrors»
− Денис Ковальов – керівник проектів відділу контролю якості та логістики, Департамент якості ТОВ «Сільпо-Фуд»
− Вікторія Новікова – HR-менеджер рекрутингової агенції «HedgeHog»
− Єливазета Сайгак – провідний менеджер ТОВ «Аккорд-тур»
− Олена Лефіренко – заступник керівника навчального центру готельної і ресторанної справи «Reikartz Hotel Group»
− Руслан Нетребко – бар-менеджер «Reikartz Miramar»
− Олеся Бровкіна – власниця групи туристичних компаній, директорка Українсько-Болгарського бізнес центру
− Яніна Гаврилова – голова Громадської організації "Всеукраїнська асоціація гідів"
− Володимир Васильєв – голова Громадської організації "Спілка сприяння розвитку сільського зеленого туризму в Україні" та інші.

     До заходу долучились завідувачі кафедр вищих навчальних закладів: Транченко Людмила Володимирівна – д.е.н., професор, завідувач кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, Уманський національний університет садівництва, Лебеденко Тетяна Євгенівна – д.т.н., професор, завідувач кафедри готельно-ресторанного бізнесу, Одеська національна академія харчових технологій, гаранти та викладачі профільних кафедр згаданих університетів.

     Взяли участь у заході студенти 3-4 курсів денної форми навчання спеціальностей «Готельно-ресторанна справа», «Туризм», студенти магістеріуму спеціальності «Управління туристичним і готельно-ресторанним бізнесом».
      Представлені гарантами освітні програми підготовки фахівців з туризму та готельно-ресторанного бізнесу (к.е.н., доц. Гопкало Л.М., гарант спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» ОПП «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти; к.е.н., доц. Кудінова І.П., гарант спеціальності 242 "Туризм" ОПП «Туризм» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти; Левицька І.В., гарант ОПП 073 «Менеджмент» ОП «Управління туристичним і готельно-ресторанним бізнесом» другого (магістерського) рівня вищої освіти», ОПП «Міжнародний туристичний бізнес» другого (магістерського) рівня вищої освіти) викликали інтерес та жваве обговорення.

   Завідувач кафедри готельно-ресторанної справи та туризму І.В. Левицька презентувала нову розробку проектної групи ОПП «Міжнародний туристичний бізнес» другого (магістерського) рівня вищої освіти, яка зацікавила стейкхолдерів, колег з партнерських університетів та студентів.

   Під час дискусій потенційні роботодавці відзначили актуальність представлених освітніх програм, високо оцінили рівень підготовки студентів кафедри, які проходили виробничу практику у підприємствах та запропонували нові напрями співпраці у реалізації актуальних для бізнесу форматів підготовки майбутніх фахівців, удосконалені змістовності дисциплін, включених в освітні програми.

  

    Кафедра готельно-ресторанної справи та туризму висловлює щиру вдячність всім учасникам інтреаткивної зустрічі «Удосконалення освітніх програм підготовки фахівців з готельно-ресторанної справи та туризму» за підтримку ініціативи поглиблення інтеграції теорії і практики бізнесу.

 

 Інна Левицька,
завідувач кафедри готельно-ресторанної
справи та туризму

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook