У рамках вивчення дисципліни «Лайф-коучинг», студенти спеціальності «Професійна освіта» відвідали з екскурсією Верховну Раду України

11 грудня 2021 року

     9 грудня 2021 року, студенти спеціальності «Професійна освіта» відвідали з навчально-ознайомлювальною екскурсією єдиний законодавчий орган України - Верховну Раду.

     Студенти мали унікальну можливість ознайомитись із історією становлення української державності, процесу регулювання відносин «громадяни-держава», на власні очі побачити сесійну залу та велику кількість історичних державних цінностей.

     Під час екскурсії студенти мали можливість ознайомитися із процедурами створення законодавчої бази України, поставити хвилюючі питання помічнику депутата Верховної Ради та отримати практичну консультацію щодо реалізації власної громадянської позиції та амбіцій.

     Сприяли проведенню екскурсії народний депутат Верховної Ради ІХ скликання Роман Грищук та його помічник, Юрій Мироненко. Варто зазначити, що нашим студентам було запропоновано взяти участь у конкурсному відборі на стажування помічників народних депутатів. Студенти спеціальності «Професійна освіта» висловлюють сою подяку за надану можливість та підтримку молоді у прагненнях до саморозвитку та професійного становлення.

 


Студенти Андрусик Павло
та Костинюк Василь

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook