ТРИВАЄ РЕЄСТРАЦІЯ НА «RESEARCH AND INNOVATION DAY IN UKRAINE»

10 грудня 2021 року

 

Запрошуємо науковців, дослідників, бізнес та громадське середовище взяти участь у підсумковому заході «Research and Innovation Day in Ukraine». Захід організовується з метою інформування про роботу МОН у межах інтеграції України до Європейського дослідницького простору впродовж 2021 року.
У межах заходу буде презентовано ключові результати впровадження дорожньої карти ЄДП у 2021 році та пріоритетні завдання МОН у сфері інтеграції України до Європейського дослідницького простору на 2022 рік.
Дата та час проведення заходу: 17 грудня, початок о 10:00.
Формат заходу: офлайн за умови отримання запрошення та відео-трансляція на офіційних сторінках МОН у Youtube та Facebook.
Зареєструватися для участі у заході можна за цим посиланням: bit.ly/3rP2KF3. Внаслідок пандемії коронавірусу та введених карантинних заходів кількість запрошень до участі офлайн обмежена. Запрошені учасники отримають детальну інформацію про місце заходу та повинні будуть надати COVID-сертифікати або тести відповідно до карантинних вимог.
Трансляція відбудеться на Facebook-сторінці МОН українською мовою, а також YouTube-каналі МОН українською https://youtu.be/FeT5f0Scg20 та англійською https://youtu.be/Id7acW1vpXs мовами. Під час заходу буде забезпечено синхронний переклад.

Докладно про програму заходу – за посиланням bit.ly/3lS071u.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook