Увага! З 11 серпня 2014 року розпочинається літній вирівнювальний семестр для вступників, зарахованих на 2 та 3 курси бакалаврату на базі диплому молодшого спеціаліста

1 серпня 2014 року
11 серпня 2014 р. о 9.00 відбудуться загальні збори вступників, зарахованих на 2 та 3 курси бакалаврату на базі диплому молодшого спеціаліста.
 
Місце проведення зборів – навчальний  корпус № 10, ауд. 228, вул. Героїв Оборони 11, м. Київ.
 
Основне питання, що буде розглядатися на зборах – участь у вирівнювальному літньому семестрі з метою ліквідації академічної різниці, яка виникає при зарахуванні вступників з ОКР «Молодший спеціаліст» на 2-3 курси освітньо-професійних програм «Бакалавр»  за відповідними напрямами підготовки.
 
Загальна інформація щодо організації навчання у вирівнювальному літньому семестрі в НУБіП України
 
1. Відповідно до Закону України “Про вищу освіту” фахівці освітньо-кваліфікаційного рівня (ОКР) “Молодший спеціаліст” можуть продовжити навчання на освітньо-професійній програмі (ОПП) ОКР “Бакалавр” за відповідними напрямами за скороченим на 1-2 роки терміном.
 
2. З метою зменшення академічної різниці, що виникає при зарахуванні вступників із ОКР “Молодший спеціаліст” на ОПП ОКР “Бакалавр”, НУБіП України проводить з 11.08 по 29.08. 2014 р. вирівнювальний літній семестр.
 
3. Навчання у вирівнювальному літньому семестрі здійснюватиметься на платній основі.
 
Детальна інформація розміщена в розділі Абітурієнту/Вирівнювальний літній семестр-2014 
 
Навчальний відділ НУБіП України
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook