НМК готельно-ресторанна справа
Обов’язкові компоненти ОПП | |||
Робочі програми | Силабуси | Електронний навчальний курс | |
Макро- і мікроекономіка | ![]() |
![]() |
![]() |
Риторика та психологія спілкування | ![]() |
![]() |
![]() |
Історія української культури | ![]() |
![]() |
![]() |
Обов’язкові компоненти ОПП за рекомендацією вченої ради університету | |||
Історія української державності | ![]() |
![]() |
![]() |
Іноземна мова (англійська) | ![]() |
![]() |
![]() |
Фізичне виховання | ![]() |
![]() |
![]() |
Безпека життєдіяльності та охорона праці | ![]() |
![]() |
![]() |
Інформаційні системи і технології | ![]() |
![]() |
![]() |
Обов’язкові компоненти ОПП | |||
Вступ до фаху | ![]() |
![]() |
![]() |
Організація туризму | ![]() |
![]() |
![]() |
Правовe регулювання галузі | ![]() |
![]() |
![]() |
Готельна справа | ![]() |
![]() |
![]() |
Ресторанна справа | ![]() |
![]() |
![]() |
Технологія продукції ресторанного господарства | ![]() |
![]() |
![]() |
Гігієна та санітарія в галузі | ![]() |
![]() |
![]() |
Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства | ![]() |
![]() |
![]() |
Технологія обслуговування в оселях сільського зеленого туризму | ![]() |
![]() |
![]() |
Економіка готелів і ресторанів | ![]() |
![]() |
![]() |
Маркетинг готельно-ресторанного бізнесу | ![]() |
![]() |
![]() |
Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу | ![]() |
![]() |
![]() |
Облік і контроль діяльності підприємств готельно-ресторанного господарства | ![]() |
![]() |
![]() |
Дизайн закладів готельно-ресторанного господарства | ![]() |
![]() |
![]() |
Інженерна та комп'ютерна графіка | ![]() |
![]() |
![]() |
Інформаційні системи і технології в готельно-ресторанному бізнесі | ![]() |
![]() |
![]() |
Барна справа і організація роботи сомельє | ![]() |
![]() |
![]() |
Проєктування закладів готельно-ресторанного господарства | ![]() |
![]() |
![]() |
Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві | ![]() |
![]() |
![]() |
Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу | ![]() |
![]() |
![]() |
Кейтеринг | ![]() |
![]() |
![]() |
Вибіркові компоненти ОПП | |||
Друга іноземна мова (німецька) | ![]() |
![]() |
![]() |
Друга іноземна мова (французька) | ![]() |
![]() |
![]() |
Організація дозвілля в підприємствах готельно-ресторанного господарства | ![]() |
![]() |
![]() |
Організація анімаційної діяльності | ![]() |
![]() |
![]() |
Етика гостинності | ![]() |
![]() |
![]() |
Технологія напоїв | ![]() |
![]() |
![]() |
Бізнес-планування діяльності закладів готельно-ресторанного господарства | ![]() |
![]() |
![]() |
Товарознавство | ![]() |
![]() |
![]() |
Міні-технології харчових виробництв | ![]() |
![]() |
![]() |
Кондитерське та пекарське мистецтво | ![]() |
![]() |
![]() |
Етнічні кухні | ![]() |
![]() |
![]() |
Сервісні технології готельно-ресторанного господарства | ![]() |
![]() |
![]() |
Комунікативний менеджмент | ![]() |
![]() |
![]() |
Стартап-менеджмент в індустрії гостинності | ![]() |
![]() |
![]() |
Міжнародний ринок готельних послуг | ![]() |
![]() |
![]() |
Маркетингові комунікації в закладах готельно-ресторанному бізнесі | ![]() |
![]() |
![]() |
Рекреологія та курортна справа | ![]() |
![]() |
![]() |
Підприємницьке право | ![]() |
![]() |
![]() |
Договірне і трудове право | ![]() |
![]() |
![]() |
Робоча програма навчальної практики для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанний бізнес» | |||
Робоча програма виробничої практики для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанний бізнес» | |||
Робоча програма виробничої переддипломної практики для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанний бізнес» | |||
Методичні рекомендації до виконання бакалаврської кваліфікаційної роботи підготовки фахівців першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» ОП «Готельно-ресторанний бізнес» | |||
Тематика випускних бакалаврських кваліфікаційних робіт для здобувачів галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» ОП «Готельно-ресторанний бізнес» |