Участь Вдовенко Н М. у засіданні Конкурсної комісії з формування пропозицій до тематики на науково-технічні роботи у 2020 році

June 25, 2020

  23 червня 2020 року доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри глобальної економіки Вдовенко Наталія Михайлівна прийняла участь у онлайн засіданні Конкурсної комісії Державного агентства рибного господарства України з проведення конкурсного відбору наукових, науково-технічних робіт, що плануються до виконання за рахунок коштів державного бюджету та їх виконавців. 

  Серед розглянутих питань на порядок денний винесено питання формування пропозицій до тематики, за якою подаються на конкурс наукові, науково-технічні роботи у 2020 році.
  Доповідачем був Турок Василь Васильович, директор Департаменту іхтіології, аквакультури та наукового забезпечення Державного агентства рибного господарства України.
  Конкурс проводиться відповідно до Порядку проведення конкурсного відбору наукових, науково-технічних робіт, що плануються до виконання за рахунок коштів державного бюджету, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 12 вересня 2018 р. № 739.

  На Конкурс наукові, науково-технічні роботи подаються у формі заявки на участь у конкурсному відборі наукових, науково-технічних робіт, що плануються до виконання за рахунок коштів державного бюджету (Додаток 1), заповненої учасником Конкурсу згідно з Рекомендаціями щодо заповнення заявки на участь у конкурсному відборі наукових, науково-технічних робіт, що плануються до виконання за рахунок коштів державного бюджету (Додаток 2).
  Загальний обсяг видатків державного бюджету, передбачений Законом України «Про Державний бюджет України на 2020 рік» для фінансування наукових, науково-технічних робіт, що будуть відібрані за результатами Конкурсу – 2 млн 200 тис. грн.

  З тематикою наукових, науково-технічних робіт, що подаються на Конкурс можна ознайомитись за посиланням: https://darg.gov.ua/_derzhribagentstvom_ogolosheno_0_0_0_9901_1.html

 Детальніше з інформацією щодо проведення конкурсу можна ознайомитися за посиланням: https://darg.gov.ua/_ogoloshennja_pro_provedennja_0_0_0_9900_1.html

Коробова Н. М., к.е.н., доцент 
кафедри глобальної економіки

 

  

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook