Людмила Чубар призер Всеукраїнського конкурсу наукових робіт в галузі «Інформаційно-комунікаційні технології в освіті»

April 5, 2020

Підсумкова науково-практична конференція II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у галузі «Інформаційно-комунікаційні технології в освіті» відбулась 03 квітня 2020 року, на якій було представлено 82 наукові роботи студентів із різних закладів вищої освіти. Враховуючи обмежувальні заходи, які введені на території України, представлення результатів студентських наукових робіт (їх 25) відбувалось з використанням системи Zoom.

У ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу наукових робіт в галузі «Інформаційно-комунікаційні технології в освіті» Національний університет біоресурсів і природокористування України представляла Людмила Чубар, студентка 4 курсу спеціальності «Комп’ютерні науки» під керівництвом Олени Глазунової, декана факультету інформаційних технологій, доктора педагогічних наук, професора.

Людмила на конкурсі представила наукове дослідження на тему: «Проєктування та використання платформи пошуку роботи для формування hard skills у ІТ-фахівців». Метою її роботи було проєктування та створення платформи для пошуку роботи, що також допомагала б студентам та людям без досвіду на реальних завданнях формувати та розвивати навички hard skills в сфері інформаційних технологій.

За результатами характеристики та критерії оцінки рукопису наукової роботи, а також впевненого виступу молодого науковця дане дослідження та розробка системи була оцінена на високому рівні. Людмила нагороджена дипломом за зайняте ІІІ місце у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт у галузі «Інформаційно-комунікаційні технології в освіті».

Також, від організаторів конкурсу була висловлена подяка ректору НУБіП України Ніколаєнку Станіславу Миколайовичу за надання організаційної допомоги у процесі підготовки наукової роботи та декану факультету інформаційних технологій НУБіП України Глазуновій Олені Григорівні за керівництво науковою роботою, яка зайняла призове місце на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт у галузі «Інформаційно-комунікаційні технології в освіті».

 

Вітаємо Людмилу та Олену Григорівну зі здобуттям високого результату у конкурсі та бажаємо нових успішних наукових здобутків.

 

Тетяна Волошина,
заступник декана факультету інформаційних технологій

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook