Нарада деканату факультету онлайн: планування онлайн занять, проміжна атестація, сесія 4 курсу

30 March 2020, 12:51

Питання наради деканату факультету 30 березня охопили освітні і наукові завдання в умовах дистанційної роботи. Основний посил - продовжувати виконувати науково-педагогічну діяльність максимально якісно у тих умовах, що склалися.

За результатами наради було вирішено:

1. Продовжити здійснювати облік педагогічного навантаження викладачів у електронній формі з деталізацією ресурсів та сервісів, які використовувалися для проведення занять (відповідальність - завідувачі кафедр).

2. Оскільки всі НПП факультету мають доступ до платформ відеоконференцій, планувати всі онлайн активності в календарі факультету для можливості контролю за проведенням занять (відповідальність - завідувачі кафедр).

3. Провести проміжну атестацію студентів дистанційно, відомості для проміжної атестації розмістити на захищеному диску, надати доступ викладачам (відповідальність - Клименко Н.А., Костенко І.С.).

4. Обговорити на кафедрах можливість приймати екзамени і заліки в онлайн режимі, винести питання сесії 4 курсу на обговорення наради 6 квітня (відповідальність - завідувачі кафедр).

5. Забезпечити готовність до дистанційної акредитації спеціальності 122 Компютерні науки, а саме: для проведення співбесід контакти студентів, НПП, випускників, роботодавців, адміністрації; підготовка документів для онлайн роботи тощо (відповідальність - Глазунова О.Г., Голуб Б.Л.).

6. Підготувати інформаційні повідомлення для проведення Інтернет-конференцій 29 квітня та 15 травня, розмістити на порталі Інтернет-конференцій відповідні розділи, надати доступ відповідальним секретарям та керівникам секцій (відповідальність - Басараб Р.М., Мокрієв М.В.).

7. Результати регулярного опитування студентів щодо проведення дистанційних занять доводити до відома завідувачів кафедр для прийняття рішень щодо корегування навчального процесу (Клименко Н.А.).

8. Підготувати квартальні звіти та плани на наступний квартал (завідувачі кафедр, керівники підрозділів - лабораторія обслуговування комп'ютерної техніки, Центр дистанційних технологій навчання, деканат факультету).


Олена Глазунова, декан факультету інформаційних технологій

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook