І в буденному житті є місце натхненню. «Натхнення час» під такою назвою пройшов поетичний вечір одразу двох авторів, видатних діячів НУБіП України

6 March 2020, 11:07

 

Нещодавно, у стінах нашого університету відбулась не голосна, але дуже щира подія – поетичний вечір одразу двох авторів В’ячеслава Крупки та Володимира Жеребка. Обидва автори є співробітниками НУБіП України: В’ячеслав Крупка – директор оздоровчого центру, лікар спортивної медицини, старший викладач кафедри соціальної роботи та реабілітації. Володимир Жеребко – доктор сільськогосподарських наук, професор, академік АН ВО України, герболог.

  

     Обидва поета, не прагнуть до популярності та публічного визнання своєї творчості, напевно тому, їх поезія вирізняється поміж інших, своєрідною духовністю та особистісною, глибинною філософію.
     На початку, присутнім було запропоновано ознайомитись із життєвими шляхами письменників. Розповідь супроводжувалася показом фоторяду знакових подій із життя письменників, подій, які надихнули наших авторів на створення чудових віршів.
     Слід відзначити тематичне різноманіття у творчості письменників. На поетичному вечорі ми почули вірші про любов, явища природи, відносини між людьми, а також, про складні теми в наші часи, такі як війна на Сході України та спадщина, яку ми лишаємо нашим дітям.

     Режисером творчого вечора стала фахівець відділу виховної роботи та студентських справ Анжеліка Федоренко, яка разом зі студентами, які зачитували деякі твори авторів, зробила цю подію напрочуд натхненною.
     Слово – саме та зброя, що потужно впливає на почуття і думки людей, дозволяє вистояти і перемогти. А поезія – це завжди неповторність, безсмертний дотик до душі. Змінюються часи, влада, людський світогляд, але незмінними залишаються найвищі істини – людська потреба любити й творити.

     Слово може усе, бо воно було найперше… Воно є перед усім і над усім. І ціни йому немає, як немає ціни рідній землі, чоловічій гідності, родинному теплу, маминій пісні і жіночій любові.

     Творимо нашу духовність, та духовність майбутніх поколінь разом! Та чекаємо наступних зустрічей.

Анна Хижняк,
начальник відділу виховної
роботи та студентських справ

Фото: Олександр Каплаух

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook