Майбутня студентка Софія Шейко: Мене приваблює широка пропозиція іноземних мов

3 January 2020, 15:24

 

     Мене звати Софія Шейко. Я навчаюся в 11 класі Навчально-виховного комплексу «Європейська школа «Михаїл» (с. Чайки, Києво-Святошинський район, Київська обл.). Обожнюю малювати, читати, слухати музику, дресирувати собак.
  • Які маєш досягнення у навчанні?

     – Постійно беру участь у різних предметних олімпіадах. Моя родина кілька років поспіль мешкала у Тайланді, де навчання з усіх предметів відбувалося англійською мовою, тому я вільно спілкуюся англійською на будь-яку тему.

  • Яку спеціальність плануєш обрати?

     – Хочу вибрати такий фах, щоб отримувати і моральне, і матеріальне задоволення. Поки що не визначилась однозначно, бо намагаюся бути усебічно розвиненою людиною, а тому ідей і бажань багато. Звичайно, відчуваю покликання до вивчення мов і не хотіла би зупинятися тільки на англійській. Дуже привабливо, що у Вашому університеті стільки пропозицій до вивчення іноземних мов. Дізналася із сайту НУБіП і про активне позанавчальне життя студентів, це якраз те, що я люблю, бо я – креативна і творча людина.

  • Про що мрієш?

     – Маю багато мрій і планів. Насамперед, хочу отримати якісну освіту. Після знайомства з НУБіП України впевнена, що саме тут це цілком можливо. Але спочатку треба закінчити школу. Впевнена, що у мене вистачить сил на реалізацію усіх бажань і досягнення амбітних цілей.

Розмову провела Лариса Колодіна,
доцент кафедри іноземної філології і перекладу  

 
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook