Випуск магістрів: шлях в успішне професійне майбутнє розпочато

December 24, 2019

24 грудня 2019 року на факультеті інформаційних технологій відбувся випуск магістрів, які сьогодні продовжили свій вже не студентський життєвий шлях. Всього дипломи магістрів в цей день отримали 58 випускників, які навчалися за освітніми програмами «Економічна кібернетика», «Інформаційні управляючі системи та технології» та «Комп’ютерний еколого-економічний моніторинг».

Для випускників лунали привітання від декана факультету Олени Глазунової, завідувачів випускових кафедр, наставників академічних груп Олексія Ткаченка та Тетяни Волошиної, науково-педагогічних працівників факультету, а також музичні вітання від наших студентів – вокально-інструментальної групи Get’ Man.

Грамотами від проректора з навчальної і виховної роботи та подарунками від студентської організації були відзначені Віктор Литвин – кращий актор, сценарист, режисер «Король Артур» факультету; Андрій Петлицький – за розвиток медіа порталу факультету інформаційних технологій; Богдану Батечку – чемпіону факультету з баскетболу; Евеліні Бєляловій – чемпіонці факультету з волейболу; Євгенію Клименку – кращому баскетболісту факультету; Дарії Ніконєнко – кращій волейболістці факультету; Ользі Харченко – призерці олімпіади ІТ-Universe.

Олена Глазунова разом із Дмитром Жирліцином, заступником завідувача кафедри економічної кібернетики та Беллою Голуб, завідувачем кафедри комп’ютерних наук.

Неочікуваним також стали і вітання від випускників, слова вдячності, що є настільки неоціненними. «Зірками на алеї слави» від випускників 2019 року були нагороджені найкращий декан факультету Олена Глазунова, найкращий заступник декана з навчальної роботи Наталія Клименко, найкращий заступник з наукової роботи Олексій Ткаченко, найкращий заступник декана з виховної роботи Тетяна Волошина, найкращі завідувачі випускових кафедр Белла Голуб та Андрій Скрипник.

Чудову атмосферу свята забезпечували наші ведучі – Ніна Мазурик та Олександр Якушев.

А нам залишається вірити в те, що випускники дійсно пам’ятатимуть рідний факультет та університет в якому провели свої незабутні роки життя! Успіхів їм, щасливої життєвої дороги! В добру путь, магістри!

Тетяна Волошина,
заступник декана факультету

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook