Освіта – скарб, а навчання в НУБіПУ – ключ до нього!

December 12, 2019

     З таким гаслом, в рамках профорієнтаційного спрямування молоді, 27 листопада 2019 року науково-педагогічні працівники факультету тваринництва та водних біоресурсів (професор кафедри технологій виробництва молока і м’яса – Лихач В.Я. та професор кафедри біології тварин Лихач А.В.) виступили у ЗОШ №2, гуманітарній гімназії, професійно-аграрному ліцеї Новоодеського району та ЗОШ №1 ім. Ольжича (м. Миколаїв), де основною метою зустрічі було виявлення ставлення учнів та їх батьків до вибору майбутньої професії та залучення учнів до здобуття якісної освіти.

    Під час зустрічі з учнями 11-х класів викладачі надали загальну інформацію про провідний аграрний заклад вищої освіти – Національний університет біоресурсів і природокористування України, було проінформовано учнів про умови та особливості вступної кампанії у 2020 році, переваги навчання та здобутки університету, світлини подій та культурно-масову роботу університету й факультету тваринництва та водних біоресурсів, роботу підготовчих курсів, престижність та затребуваність аграрних професій, учням та батькам роздані профорієнтаційні буклети, а також всі присутні мали можливість переглянути відеоролик та презентаційний матеріал про діяльність НУБіПУ.

   Викладачі розповіли молоді Миколаївщини про престижність аграрних професій, оскільки сільськогосподарська сфера діяльності вже багато років залишається однією з найбільш прибуткових галузей України: технологи з виробництва та переробки продукції тваринництва, агроменеджери, логісти, інженери з обслуговування сільськогосподарського виробництва, спеціалісти харчової технології, агрономи і ветеринари – ці професії завжди в пошані і високо оплачуються роботодавцями.

   А тому, вибір очевидний! Запрошуємо молодь південного регіону України приєднатися до здобуття якісної освіти у Національному університеті біоресурсів і природокористування України, оскільки для успішних людей не може бути меж і кордонів!

    Висловлюємо щиру подяку директорам й навчально-педагогічним працівникам шкіл та ліцею за гостинний прийом, дружню та затишну атмосферу та плідну співпрацю. Далі буде…

Лихач В.Я.,

професор кафедри технологій

виробництва молока і м’яса

Лихач А.В.,

професор кафедри

біології тварин
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook