Спланували роботу на листопад та познайомилися з досвідом ефективної співпраці бізнесу і факультету тваринництва та водних біоресурсів

October 30, 2019

    30 листопада 2019 року. Під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулася тематична нарада з планування діяльності університету на листопад. І вже за традицією зібрання проходило не в стінах навчального корпусу №3, а безпосередньо там, де студенти здобувають знання. Цього разу гостинно приймав факультет тваринництва та водних біоресурсів.

     Перед початком засідання члени ректорату, керівники підрозділів ознайомилися з навчальною і дослідницькою базою. Але їхній увазі представили лише те, що змінилося на факультеті за останній рік – три навчальні лабораторії в першому корпусі, оновлені лабораторії конярства та бджільництва. Пропонуємо переглянути коротенький фотозвіт.
 

Изображение

 

 

     А тепер, власне про плани на листопад. Перший проректор Ігор Ібатуллін зупинився на інвентаризації, подачі наукових проектів на конкурс Міністерства освіти і науки, підготовці робіт для участі у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових проектів. 11 листопада пройде нарада керівників навчально-дослідних господарств, де будуть розглянуті підсумки їхньої роботи та визначені заходи на майбутнє. Також перший проректор прокоментував ситуацію з повідомленнями в ЗМІ щодо начебто підвищеного радіаційного фону в нашому районі. Заміри, які провели науковці кафедри радіобіології разом з штабом цивільного захисту не підтверджують цю інформацію – всі показники в нормі і відповідають санітарним стандартам.


 

     Начальник навчального відділу Оксана Зазимко акцентувала увагу на проведенні днів відкритих дверей, організації проведення олімпіади для вступу в університет, постерній конференції магістрів, розробці правил прийому до НУБіП на 2020 рік.

     Директор ННЦ міжнародної діяльності Олександр Лабенко доповів про набір іноземців на навчання та підготовче відділення, зупинився на стані сплати за навчання і проживання студентів. Прийнято рішення заборгованості ліквідувати протягом тижня.

 

 

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко проінформував про початок опалювального сезону для житлового фонду. У навчальних корпусах же пуск тепла буде здійснено відповідно до нормативних і санітарних вимог, а з врахуванням прогнозу погоди це станеться вже наступного тижня. Також він окреслив основні ремонтні і будівельні роботи, які на разі здійснює його служба.

 
 

 

 

     Завідуюча підготовчим відділенням Оксана Багацька доповіла, що до навчання приступило 130 слухачів підготовчих курсів, а набір на дистанційну форму ще продовжується.

 

 

 

     Учений секретар Оксана Барановська представили план роботи адміністрації університету на листопад. Основні події будуть розміщені на офіційному сайті університету.

 

     Завідувач кафедри військової підготовки Анатолій Есаулов проінформував про підготовку змін до законодавства щодо звільнення від призову випускників кафедри. У зв’язку з цим магістри першого року навчання мають змогу вступити на кафедру і отримати звання молодшого лейтенанта.

 

   

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко озвучив ряд спільних завдань: посилення профорієнтаційної роботи, долання байдужості і налагодження дисципліни, активізація роботи з бізнесом, аналізувати працевлаштування випускників, провести бізнес-форум ідей для бізнесу, розпочати підготовку до заповнення особистого рейтингу викладачів, контролювати лад в гуртожитках тощо.

Денис Рудень

  

  
    
  
  
   
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
   
  
  
  
  

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook